Голова села під Луцьком поскандалив з патрульними

Голова села під Луцьком поскандалив з патрульними
Позашляховик "Нісан", за кермом якого був голова Піддубцівської сільської ради Борис Горбатюк, зупинили на порушення правил дорожнього руху.

Це сталося ввечері понеділка, 21 листопада, - пише Волинь24.

Командир першої роти Патрульної поліції Луцька Андрій Раковець повідомив: "Водія зупинили за порушення правил дорожнього руху. Він порушив правила проїзду перехрестя. Виїхав на зустрічну смугу, перетнувши дві суцільні смуги. Під час спілкування виникла підозра, що водій - у стані алкогольного сп’яніння».



Водій відмовився від проходження алкотестеру - і на місці. і в наркодиспансері. Чим, згідно з законом, автоматично визнав себе п"яним.

«Чого я маю проходити алкотестер. Я громадянин України» заявив він.

Під час спілкування Борис Горбатюк зізнався, що «випив 50 грам».

«Випив 50 грм. А шо – не маю права?», - сказав він.

«Це якшо дохляк вип’є 50 грам, то він впаде зразу, а якщо я 50 грам вип’ю. Мене не вставляє», - пояснив сільський голова Підддубців.

«То патрульні може п’яні сьогодні» - додав він.

Окрім того, Борис Горбатюк заявив, що поліцейський вимагав від нього гроші:

«Я знаю, хороший чоловік, в Рокинях працював, хороший спортсмен (водій говорив про поліцейського Андрія Раковця, який його зупинив - ред). Тут мене зупиняє і каже: Боря, або так, або не так. Або дай бабки, і тоді я тебе відпущу».



Окрім того, Борис Горбатюк заявив, що поліцейські вкрали у нього сумку, у якій було 100 тисяч доларів. На запитання, де він взяв таку суму, пояснив: "Мені знайомий дав завезти на вокзал".

Автомобіль Бориса Горбатюка забрали на штрафмайданчик. Власник авто протестував проти цього, і під час вантаження авта на евакуатор обурювався і матюкався.

Борис Горбатюк відмовився підписувати протоколи, складені за порушення правил дорожнього руху і за кермування машиною в нетверезому стані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Патрульним респект!
Відповісти
Звільнити нах такого слугу народу,джип теж певно знайомий дав покататися
Відповісти
Не чіпайте фізрука... він не винний:)))
Відповісти
Тяжкі будні народного слуги: проснувся, 50 грам тяпнув і вперед! служити народу!!!))
Відповісти
Давно він випивший їздить за кермом. І футболістів возить далі в стані. І машина бо його, або брата. Нарешті вилізло це діло на суд людський. Побачим чим це діло закінчиться чи буде він так і далі "мерувати"
Відповісти
ти клоун)))
Відповісти
Побачим чи з рук зійде!А то тільки став головою,зразу в дома на дворі бруківка появилась,весілля шикарне дочці зробили з лімузінами!!!Вони людям не допомагали тільки собі все гребли!!!
Відповісти
Ніби нормальне село, а голова сільської ради весь час створює пробеми та антиімідж селу, священник ненавидить все, що звязане з Україною. Політична смерть регіоналам та попам-москалям! Ви вже дістали. Попа - в Московію, Горбатюкам - по заслузі!!!!
Відповісти
Останні новини
Голова села під Луцьком поскандалив з патрульними
21 листопад, 2016, 21:34