Працівники «Проліску» зробили заяву на захист директора

Працівники «Проліску» зробили заяву на захист директора
Звертаємося до депутатів Волинської обласної ради з вимогою дати спокійно працювати нашому керівникові Валентині Іванівні Касарді, - йдеться в заяві працівники санаторію
«Пролісок».

Цей документ завтра, 22 листопада, передадуть обласній раді.

Нагадаємо, в обласній раді деякі члени комісії, яка вивчає діяльність закладів комунальної власності, мають зауваги до діяльності Касарди. Дійшло навіть до заяви з боку керівників Спілки афганців Григорія Павловича та в.о. Спілки воїнів АТО Волині Олександра Серватовича з вимогою розірвати з нею контракт.

Натомість протилежну за змістом заяву зробили понад 20 спілок атошників та волонтерів. Також вони закликали військових не бути іграшками в руках політиків.

Зрештою засідання комісії 7 листопада не ухвалило жодного рішення. Крім того засідання відзначилося скандалом, бо на нього не хотіли пропускати журналістів.

22 листопада очікують наступне засідання комісії.

Публікуємо заяву працівників санаторію без змін і правок:


Звернення колективу санаторію «Пролісок» до депутатів Волинської обласної ради

Звертаємося до депутатів Волинської обласної ради з приводу нагнітання нездорової ситуації довкола нашого закладу, намагання змістити з посади його директора – кавалера ордена княгині Ольги Валентину Касарду, депутата обласної ради п’ятого, шостого і сьомого скликань, яка доклала неймовірних зусиль, щоб зберегти санаторій у комунальній власності територіальної громади.

Наш заклад неодноразово виходив переможцем всеукраїнського конкурсу «Сто кращих товарів і послуг». Завдяки ініціативі Валентини Іванівни реалізовано міжнародний проект транскордонного співробітництва «Розвиток санаторно-курортного туризму в українсько-польському прикордонні», збудовано водолікувальний корпус, оснащено його найновішою лікувально-діагностичною апаратурою. Тепер сюди приїжджають на відпочинок жителі Києва, Одеси, Харкова, Львова, Рівного та інших міст України.

У «Проліску» з перших днів збройного протистояння на Сході оздоровлюються добровольці, демобілізовані бійці. Волонтери, громадські організації та благодійні фонди скерували сюди на лікування та реабілітацію понад 300 українських патріотів. Наш колектив прагне зробити комфортним їхнє перебування у санаторії.

Відразу реагуємо на кожне прохання чи зауваження відпочивальників. А висококваліфікований медичний персонал дбає про те, щоб бійці пройшли належний курс лікувальних процедур.

Нагнітання ситуації довкола санаторію «Пролісок» завдає шкоди його діловій репутації, ставить під загрозу успішний початок нового оздоровчого сезону. Це викликає занепокоєння в колективі, який до цих пір працює стабільно, своєчасно отримує заробітну плату. У сільській місцевості наш заклад дає роботу майже 130 працівникам.

Тому звертаємося до депутатів Волинської обласної ради з вимогою дати спокійно працювати нашому керівникові Валентині Іванівні Касарді. Бо всілякі звинувачення, які висувають проти неї, - надумані і безпідставні.

Ми готові стати на захист Валентини Іванівни, бо спільно з нею під її керівництвом більш як двадцять років тому підняли з руїн «Пролісок», відбудували його, зробили успішним і відомим в Україні. Будь-які спроби усунути з посади директора Валентину Іванівну Касарду вважаємо намаганням зашкодити волинській громаді, у власності якої перебуває санаторій «Пролісок».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за 2 тижні обласні депутати вже вдруге хочуть напасти на Пролісок. А як же зубожіла Лісова пісня? Там совдепія(( але керівництво де кого влаштовує?? і мовчок)
Відповісти
Кукловоди з облради вже продали місце. Поставлять свою людину та почнуть прродавати "травку" замість настоянки. А через місяць роздерібанять санаторій та розведуть руками і скажуть "папєрєднікі".
Відповісти
Цікаво , а пересувні кав"ярні в Луцьку біля ЦУМу , Мисливця і в інших місцях мають ліцензію на спиртне ??? Кава там і з коньяком , і з різними лікерами .
Відповісти
Цікавий конфлікт ... Судячи з усього, ця орденоносна кавалерка Касарда, дуже непроста та авторитарна особистість ... Бо на свій захист "залучає" такі широкі "маси трудящіхся тітушок", що насправді незаконна торгівля алкоголем у санаторіїї (вдумайтесь) - МАТЕРІ І ДИТИНИ, починає усім нам здаватись якоюсь там, не вартою й виїденого яйця, дрібницею ... То можливо вже завтра, для покращення матеріальної бази санаторію та збільшення робочих місць, на прохання "молодих матусь та їх діточок" у санаторії продаваттмуть марихуану та амфетаміни ... Ось тоді буде насправді весело ... Отож дуже цікаво, як саме обласна рада відреагує на таке звернення тітушок ...?
Відповісти
Оцим всяким "вячеславам" потрібне місце. Посада. І вони починають надувати події, як надувається презерватив. Вони самі є презервативами, тільки проколотими. Гандонами, як кажуть в народі. Цікаво, чи вони бачили цей санаторій всередині 90-хроків, коли приміщення закладу стояли в страшній руйнації, пограбовані, з вирваними вікнами, дверима, гнилою підлогою. Коли санаторій був приведений в належний стан, почалась хвиля зазіхань. Знову ж таки - на готове. Пригадайте засідання сесій обласної ради при Анатолію Грицюку: усе починалось з санаторію, він став знову всім потрібний. Він 3 роки стояв поперек прямої кишки волинській федерації профспілок, іншим «босам» ласим на готове. Це наш рідний метод захоплення нерухомості: терор, вишукування компромату, наїзди, брехня, підлог, підступність, вишукування «порушень» і ще сотня «методів». Людину вимотують, ставлять на коліна, а якщо треба, то й кидають в СІЗО. А потім займають «відвойовану» посаду, сідають в крісло керівника і роблять нову «пустелю». Так воно буде і в цьому випадку. Де голова ОДА, де голова Волинської обласної ради? Стоять в стороні і «мошонкі в руках теребят»? Чи самі замішані в цю травлю? Швидше усього – останнє.
Відповісти
ПЕТРО ТИ красава! Показав все як є. Вже черга стоїть "вячеславів" на ласу посаду. Підраховують прибуток.Але таким крукам треба підрізати крила та зупинити цей дерібан.
Відповісти
зустріну Петра в Луцьку на вулиці - відірву набиту гівном голову к чертям собачим!
Відповісти
Ти сам є лайно. Назвися, я ж назвав себе. І не боюсь таких презервативів, як ти і тобі подібні.
Відповісти
Останні новини
Працівники «Проліску» зробили заяву на захист директора
21 листопад, 2016, 21:25