Опублікували відео, як у Луцьку бус збив матір із дитиною

Опублікували відео, як у Луцьку бус збив матір із дитиною
З’явилося відео аварії, яка трапилася 17 листопада на вулиці Набережній в Луцьку.

Відео опублікувало видання 0332.

Нагадаємо, аварія трапилася близько 18:00. Водій автомобіля Volkswagen збив жінку з дитиною на пішохідному переході. У поліції пізніше повідомлялося, що, попередньо, аварія трапилася поза пішохідним переходом.

На сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстровано дві ініціативи, аби перехід Набережної був безпечнішим. Зокрема біля переходу просять поставити вчителів чи соціальних працівників, аби ті допомагали школярам переходити дорогу. Також просять встановити світлофор.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи як там ви його обзиваєте, треба навіки забрати право управляти транспортом!
Відповісти
УРОД КОНЧЭНИЙ - збив на переході все бачиив і виходить з машини і йде в ішнший бік - йому треба голову так вивкернути щоб завжди так ходив!!!
Відповісти
Люди якій пишуть, що водій не правий в чомусь праві але придивиться уважно на відео.
Їде перший бус він не тормозить і пролітає близько біля людей, а той бус, що збив просто фізично не міг бачити людей іза першого буса.
Спочатку нормально очініть ситуацію, а потім кажіть хто не правий.
Відповісти
аварійну ситуацію явно створив перший бус . А що до голови , як пише асав , чи ви самі були у такій стресовій ситуації ?
Відповісти
та да вони від 1-го буса вже відбігали, і зразу під 2-й
Відповісти
Вони вижили???
Відповісти
Ми не в європі, жінки мають мати інстинкт самозбереження і з дитиною не переходити на нерегульованому переході коли постійно їдуть автомобілі. Я і пішоход і водій зі стажем більше 20 років. Обидві сторони ведуть себе так ніби навколо крім них самих нікого немає. Потрібно бути обережним завжди. Не виправдовую придурків водіїв але нажаль в цій ситуації саме цей водії винен тільки в тому що їхав а не йшов пішки. І треба мати мужність визнавати впершу чергу помилки свої, тоді буде менше таких випадків. Насправді Якби не перший бус - все було би зовсім не так трагічно. Шкода що немає поки що його номера. Але час покаже.
Відповісти
Яка страшна і небезпечна наша країна і більшість водіїв в ній(((
Переходимо дорогу в назначеному для цього місці (не аби де!!!) ми маємо 150 разів подивитись на всі сторони, а то й до гори!!!

Безперечно, головна вина на водію 1-го буса, так як він не притормлзив, а другий повівся на його дію!!!

Дуже шкода маму й дитинку! Хай одужують скоріше!!!
Відповісти
в даній ситуації звичайно водій не правий.адже він здійснив наїзд на пішохідному переході.але так як я водій я міг би теж бути на місці водія.через те що там видно як можна не побачити пішохода.
Відповісти
Боженько мій рідненький! За що ж це тій бідненькій матері і дитині? Звертаюсь до усіх МАТЕРІВ цього світу, які за руку переводять дітей через дорогу. Перед тим як йти, 10 разів переконайтесь в безпеці здійснення перетину проїжджої частини. Коли Ви переходите дорогу, то Ваш мозок враховуєте дистанційно-зорове поле безпеки відповідно до Вашої пішої швидкості руху, однак йдучи з дитиною слід врахувати її маленькі кроки і те, що в разі необхідності здійснення прискорення, Вам прийдеться тягнути дитину за собою, тому Ваша швидкість відповідно зменшиться і Ваш попередній безпечний розрахунок "коту під хвіст". Ви самі наражаєте себе і своїх дітей на небезпеку. Ви поспішаючи перейти дорогу, не враховуючи, що ВОДІЇ НЕ ЗАВЖДИ чемно ЗУПИНЯЮТЬСЯ НА нерегульованих пішохідних ПЕРЕХОДАХ, інколи ВОДІЇ НЕ БАЧАТЬ ПІШОХОДІВ, зокрема у темну пору доби. Деякі ВОДІЇ ВЖИВАЮТЬ АЛКОГОЛЬ і СІДАЮТЬ ЗА КЕРМО, деякі ГОВОРЯТЬ ПО ТЕЛЕФОНУ, а інші думають, що ВОНИ "НА ЗОЛОТОМУ КОНІ", розраховуючи на те, що їхню "МАЖОРНУ ВЕЛИЧНІСТЬ" всі повинні пропускати. ДОРОГІ МАТЕРІ, БУДЬТЕ БЕЗПЕЧНІ, БЕРЕЖІТЬ хоча б своїх ДІТЕЙ, якщо немає клепки берегти самих себе. ПРОПУСТІТЬ того "ЛЕТЮЧОГО ДУРНЯ" за кермом, ЗАЧЕКАЙТЕ лишніх 30 СЕКУНД і ВОНИ ВРЯТУЮТЬ ВАШЕ ЖИТТЯ. З повагою, з турботою і наполегливістю. "АДВОКАТ НЕЧЕМНИХ ВОДІЇВ".
Відповісти
Пішохід! Помираючи на пішохідному переході, знай, ти був правий.
Відповісти
Останні новини
Опублікували відео, як у Луцьку бус збив матір із дитиною
22 листопад, 2016, 11:21