До кінця року змінити роботу готові 66% українців

До кінця року змінити роботу готові 66% українців
Дві третини українців готові змінити роботу цієї осені, згідно з результатами опитування, проведеного порталом rabota.ua.

Про це 9 жовтня повідомляє «Главред».

Нинішньої осені, згідно з результатами опитування, проведеного порталом rabota.ua, 66% українців, що брали участь в опитуванні, готові змінити роботу і впевнені або майже впевнені, що знайдуть нову роботу вже до кінця листопада. Лише 13% українців не збираються міняти місце роботи в цьому сезоні, повідомляє Дело.

У той же час більше половини українців (58%) не розраховують на кар'єрне підвищення на своїй нинішній роботі. Лише 22% респондентів упевнені, що керівництво незабаром порадує їх новиною про підвищення, а 6% - побоюються зниження, а то й зовсім звільнення.

За даними опитування, приводом для пошуку нової роботи для більшості українців (72%) є низький оклад. Відсутність професійного розвитку штовхає до зміни роботи 44% працівників, а відсутність просування по кар'єрних сходах - 36%.

Варто відзначити, що більшість українців при бажанні внести якісь зміни в свою трудову діяльність не виношують планів про відкриття власного бізнесу - лише 3% в цьому сезоні планують зайнятися власним бізнесом, для 16% - це можлива перспектива.
Вибірка дослідження склала 1896 респондентів з усієї України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До кінця року змінити роботу готові 66% українців
10 жовтень, 2012, 08:13