У Луцьку стукнулися три машини, двоє людей ‒ з травмами

У Луцьку стукнулися три машини, двоє людей ‒ з травмами
Ford Sierra, Kia Rio та «ГАЗ 3110» зіткнулися на проспекті Соборності в Луцьку.

Аварія трапилася вчора, 21 листопада, ‒ повідомляють у прес-службі поліції Волині.

За кермом Ford Sierra перебував 39-річний мешканець Ківерцівського району. Водій не надав перевагу в русі, через що авто зіткнулося з легковиком Kia Rio, яке їхало в зустрічному напрямку. Kia відкинуло в сторону, де автомобіль зіткнувся із легковиком «ГАЗ 3110».

Внаслідок автопригоди 40-річна пасажирка Ford Sierra та 18-річна пасажирка Kia Rio отримали тілесні ушкодження. Постраждалих не госпіталізовували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не надання перевазі в русі це один чиник, а другій кіа ріо їхало зі швидкістю 100 км/год, а той більшою в крайньому лівому ряді коли згідно ПДР 11.2 На дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об'їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.
Відповісти
Поперше кіа ріо не їхало а летіло там була швидкість більше як 100 км/ год.а варія була В ночі,цей грохот було чути біля північки.Льотчик колись долітаеться.Добре що без жертв.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку стукнулися три машини, двоє людей ‒ з травмами
22 листопад, 2016, 11:38