Волонтери передали книги для військового госпіталю

Волонтери передали книги для військового госпіталю
В рамках акції «Книга за життя» волонтери передали книги до бібліотеки військового госпіталю.

ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» в рамках акції «Книга за життя» оголосили про збір макулатури на закупівлю книг в госпіталі волинським військовим.

Так було зібрано трохи більше 80 книг, журналів та просто різного паперу. Останній вдалося здати на макулатуру та залучити більше 500 гривень, які також будуть витрачені на потреби військових. Все інше – це прекрасні книги сучасних авторів та класиків українською, журнали посібники тощо – просто рука не піднялася віддати на макулатуру.

Отже, було вирішено їх передати на потреби Луцького військового госпіталя та волинських військових, які знаходяться в ньому. Деякі дуже вузько-спеціалізовані книги збільшили фонд обласної бібліотеки та ними зможе користуватися кожен, як от основи медичних знань тощо.

«Хлопці в госпіталі не очікували такої уваги та навіть були трохи здивовані. Тим не менше дуже зраділи, що бібліотека поповниться сучасною українською літературою, цікавою періодикою, запитували, що саме радимо почити першим. Дуже приємно бачити їх усміхнені обличчя! І заради таких митей варто продовжувати допомагати, не звертаючи увагу на дещо пасивне суспільство та зрадницькі настрої. Наша допомога – України перемога!», - розповідає керівниця соціальних проектів ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Любов Казмірчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери передали книги для військового госпіталю
22 листопад, 2016, 13:58