В Україні формують рибоохоронний патруль

В Україні  формують рибоохоронний патруль
В Україні триває конкурсний відбір на посади до рибоохоронного патруля.

Останній день подачі документів 23 листопада 2016 року на посаду керівників до рибоохоронного патруля у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Житомирській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях, - повідомляє прес-служба Держрибагентства України.

«Очікується, що заробітна плата патрульним буде складати 8-9 тис грн., за рахунок внутрішньої оптимізації та отримання додаткового фінансування в рамках державного бюджету. Планується, що наступного року патрульні будуть отримувати близько 10 тис грн», - наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Конкурс до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог нової редакції Закону «Про державну службу», включатиме електронне тестування та співбесіду. Обрані керівники координуватимуть процес відбору інспекторського складу рибних патрульних у відповідних регіонах.

Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає та/або надсилає поштою (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а) комісії документи.

За додаткової інформації звертатись за телефоном: (044) 486-99-18 або на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, що запуск рибоохоронного патруля на території всієї України є складовою Концепції реформування рибного господарства.

Відповідно до постанови Кабміну від 30.09.2015 р. розпочалася реформа органів рибоохорони: ліквідація діючих органів рибоохорони та створення нового органу «рибоохоронного патруля».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні формують рибоохоронний патруль
22 листопад, 2016, 15:02