З Ковеля на передову поїде позашляховик

З Ковеля на передову поїде позашляховик
У Ковелі міський голова Олег Кіндер та представник благодійного фонду «Патріоти Волині» Павло Самолюк передали автомобіль волонтерам, який вони найближчим часом доправлять на передову.

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Мер Ковеля заявив, що місяць тому до нього звернувся начальник технічного забезпечення високомобільних десантних військ Збройних Сил України з проханням допомогти з автомобілем, тому що два позашляховики, які саме для його підрозділу у певний час придбав народний депутат України Степан Івахів були підірвані, неодноразово обстріляні і ремонту уже не підлягають.

«При зустрічі з Степаном Петровичем я вів про це мову. Він одразу погодився виділити кошти, частково до цього долучилась і влада міста. Одразу був підібраний автомобіль – це Ніссан Тірану -2. Волонтери провели технічне обслуговування машини та повністю підготували авто до експлуатації, пофарбували», - розповів міський голова.

Олег Олесійович передав ключі від позашляховика волонтеру Роману Чилію, який і доправить його у Краматорськ та передасть транспортний засіб військовослужбовцям.

Павло Самолюк нагадав, що ще у травні 2014 року Степан Івахів разом із Ігорем Єремеєвим започаткували проект «Збережи життя солдату». У його рамках тисячі солдатів, десятки підрозділів отримали матеріально-технічні засоби, які зараз допомагають їм нести службу.

Один з помічників Степана Івахіва, директор благодійного фонду «Патріоти Волині» Денис П’ятигорець, крім своєї основної роботи, є волонтером, він займається пошуком автомобілів для того, щоб їх переобладнати, забронювати, а потім передати в зону АТО. Це уже буде сьома машина і третя придбана у співпраці з міською владою Ковеля.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гавтівка крадена в Гейропс, підшаманена в Ковелі і буде передана лежням... Так правильно?
Відповісти
Останні новини
Як не забувати речі в таксі?*
22 листопад, 2016, 15:53
З Ковеля на передову поїде позашляховик
22 листопад, 2016, 15:45