Лучанці повернули викрадені нагороди

Лучанці повернули викрадені нагороди
Очільник поліції Волині Петро Шпига, сьогодні, 22 листопада, вручив жительці Луцька Валентині Корусь нагороди її покійних батьків, які боролися з нацизмом у роки Другої світової війни.

Відзнаки волинські правоохоронці вилучили під час розкриття злочинів, які скоїла організована злочинна групи, що спеціалізувалася на квартирних крадіжках, - інформує ГУНП у Волинські області.

У жовтні злодії обікрали помешкання 66-річної жительки Луцька Валентини Корусь. Окрім, ювелірних виробів зловмисники забрали родинні реліквії – нагороди батьків господині квартири. Зокрема, викрали військові ордени Вітчизняної війни та Слави, ювілейні медалі. На початку листопада правоохоронці в співпраці з прокуратурою викрили та затримали злочинців.

«Дуже вдячна поліцейським за те, що знайшли та повернули мені нагороди моїх батьків. Коли мені зателефонували з поліції й сказали, що знайшли нагороди, у мене аж виступили сльози на очах. Ці нагороди є дуже дорогими та значимі для мене й родини. Це - історія нашої родини та пам’ять про батьків для мене та моїх нащадків», – розповіла Валентина Іванівна Корусь.

Членам злочинного угрупування до якого входять 19-річний та двоє 24-річних жителів Луцька поліція оголосила підозру в скоєнні інкримінованого їм злочину.

Суд обрав щодо них міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Поліція проводить досудове розслідування.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як уникнути обману в таксі?*
22 листопад, 2016, 16:15
Лучанці повернули викрадені нагороди
22 листопад, 2016, 16:05
Як не забувати речі в таксі?*
22 листопад, 2016, 15:53