Головним люстратором України стала 23-річна дівчина

Головним люстратором України стала 23-річна дівчина
23-річна Ганна Калинчук призначена виконуючим обов'язки директора департаменту з питань люстрації.

Міністерство юстиції призначило виконуючим обов'язки директора департаменту з питань люстрації Ганну Калинчук замість Тетяни Козаченко, - про це пишуть Українські Новини.

"Трудовий колектив департаменту зібрався і запропонував кандидатуру в. о. директора Ані (Калинчук). Я підтримав цю кандидатуру", - сказав Павло Петренко.

Міністр підкреслив, що відставка Козаченко була плановою, так як вона не має наміру була перебувати на державній службі більше 2 років. І зазначив, що в найближчі 2-3 тижні відбудеться оновлення складу Громадської люстрационного комітету.

Після завершення формування нового складу комітету буде оголошено відкритий конкурс на голову люстрационного департаменту Мін'юсту.

Довідково: Ганні Калинчук 23 роки, народилася в Бориславі Львівської області. Закінчила Національну Острозьку академію, працювала в адвокатському об'єднанні "Юридична компанія"Капітал".
Раніше займала посаду помічниці Козаченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де стаж 3 роки?????!!!!який потрібно мати щоб займати такі посади
Відповісти
Why three years, enough for three nights))
Відповісти
а ні давайте поставимо якого старпера який вже знає таксу і з кого брати. Давайте будемо в старому гімні ковирятись. Хочете країну змінити то і гімно старе потрібно вже змити в унітаз.
Відповісти
Ви що знущаєтеся над народом?якусь соплю призначати на керівника такого органу?чиюсь дочку чи родичку?всі пхають туди до держкорита своїх!тварюкі
Відповісти
За Яника призначали донецьких , тепер "революціонери" призначають своїх б*дей і собутильників. Що помінялося ??? В черговий раз народ кидонули , і ми як лохи повірили в "світле" майбутнє... Чекаймо поки депутат Гаврилюк (головний революціонер ) придумає закони,- як нам жити краще...
Відповісти
Останні новини
Головним люстратором України стала 23-річна дівчина
23 листопад, 2016, 10:27