На Волині не треба 22 профтехучилища, ‒ Гунчик

На Волині не треба 22 профтехучилища, ‒ Гунчик
За словами голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, обласний бюджет «не потягне» 22 заклади профтехосвіти. Тому достатньо лише 5 закладів, а інші мають стати філіалами із вузькою спеціалізацією.

Про це Гунчик заявив під час засідання бюджетної колегії ОДА у середу, 23 листопада.

За його словами, сьогодні є ПТУ, де 90% учнів фактично отримують середню освіту і лише 10% ‒ професійну. Гунчик розповів про професійний центр будівництва та архітектури в Луцьку, який готує фахівців цієї галузі. Мовляв, потрібно залучати роботодавців, яким потрібні спеціалісти.

«Потрібно давати професію, ту, яка потребується, а не «оператор комп’ютерного набору». Немає вже комп’ютерного набору. Скоро в повітрі будемо працювати в соціальних мережах», ‒ прогнозує Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може на Волині Гунчик не потрібний
Відповісти
Правильно губер каже. У мене малий в 4 кл. був оператором комп'ютерного набору. За бюджетні кошти готувати операторів комп.набору - це злочин.
Відповісти
Не можу стримати гнів! Не треба училищ! А куди подітися дітям із села, які не мають коштів, що платити за навчання у престижних начальних закладах? Середні школи закривають. Хтось із чиновників їздив тими дорогами та автобусами, якими возять дітей у опорні школи? На училища грошей немає, то нехай через кілька років з'явиться армія злочинців, тоді гроші на тюрми будуть? Новій поліції закупили авто, і не за 10-15 тис. грн., як треба на підготовку одного учня в ПТУ. Через півроку половину з них розбили. Ніхто не говорить про марно потрачені гроші!!!! Ганьба! Коли ця влада нарешті стане думати про людей і про майбутнє?!!!
Відповісти
розумний комсомольський діяч-перевертень.
Відповісти
Останні новини
На Волині не треба 22 профтехучилища, ‒ Гунчик
23 листопад, 2016, 11:23