Від Кличка просять розібратися з округом у Володимирі-Волинському

Від Кличка просять розібратися з округом у Володимирі-Волинському
У Волинській обласній організації ВО «Свобода» заявили, що очікують оприлюднення офіційної позиції керівництва партії УДАР щодо заяви їх кандидата Олександра Киричука по те, що Киричук буде узгодженим кандидатом від опозиції у виборчому окрузі № 19 з центом у місті Володимир-Волинський.

Нагадаємо, раніше прес-служба Олександра Киричука заявляла, що між УДАРОМ і Об’єднаною опозицією досягнуто домовленостей про узгодження кандидатів на деяких округах Волині. На виборах до Верховної Ради у 19-му виборчому окрузі з центром у місті Володимир-Волинський опозицію представлятиме Олександр Киричук, - заявили у його прес-службі

Як йдеться у заяві «Свободи», розподіл мажоритарних виборчих округів по Україні загалом та у Волинській області зокрема відбувався, відповідно до домовленостей між об’єднанням «За Батьківщину» та Всеукраїнським об’єднанням «Свобода». В результаті цього мажоритарний виборчий округ №19 із центром у Володимирі-Волинському відійшов до квоти ВО «Свобода» - на ньому балотується свободівець Євген Мельник.

«ВО «Свобода» не проводила і не проводить жодних переговорів із партією «УДАР» щодо узгодження кандидатів у мажоритарних виборчих округах, які відійшли до квоти нашої політичної сили. Тому представник «УДАРу» Олександр Киричук не має жодних підстав і приводів робити заяви по виборчому округу, який належить до квоти ВО «Свобода». Лідери Об’єднаних сил опозиції на подібне його не уповноважували», - стверджують у «Свободі».

«Свобода» заявила, що очікує з цього приводу офіційної позиції керівництва «УДАРу» та персонально Віталія Кличка.

Окрім того, у коментарі ІА ZIK начальник обласного виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Григорій Пустовіт зазначив: «Наскільки мені відомо, перемовини щодо узгодження кандидатів у мажоритарних виборчих округах ведуться у Києві на рівні керівництва партій. Я, як начальник обласного виборчого штабу, жодною офіційною інформацією на цей момент не володію».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дві горили на фото. Відразу і не здогадаєшся, що це чесні ,порядні кандидати.
Відповісти
Сьогодні Кличко зняв 22своіх мажоритарників з перегонів. По неперевіреній інформаціі Киричука також. Але за кого тоді голосувати? Голосувати за Свободу значить віддати Украіну на грабунок. Хіба ж за таку силу вмирали наші діди і батьки в лісах , воюючи з радянським режимом???
Відповісти
Останні новини
Від Кличка просять розібратися з округом у Володимирі-Волинському
10 жовтень, 2012, 10:12