Спостерігачі ОБСЄ перевірили роботу луцьких патрульних

Спостерігачі ОБСЄ перевірили роботу луцьких патрульних
Із робочим візитом в Управлінні патрульної поліції Луцька побували спостерігачі Організації з безпеки та співробітництва в Європі Антон Філло та Іван Дудак, а також Олена Гвоздецька, яка відповідає за безпеку спостерігачів.

Вони стежать за роботою поліції у Волинській, Рівненській та Львівській областях, а також вивчають рівень безпеки, ‒ повідомлять у патрульній поліції Луцька.

Тож гості цікавились, яка співпраця є між Патрульною поліцією та Головним управлінням Нацполіції в області, які функції патрульних на митному переході «Устилуг», запитували про резонансні затримання, ставлення громадян до патрульних, а також про загальну ситуацію з безпекою в місті.

Начальник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко розповів, що спокій та безпеку лучан охороняють півтори сотні патрульних, з яких 10% ‒ жінки. «Така кількість особового складу не відповідає потребам, однак інспектори справляються зі своєю роботою дуже добре. Час прибуття на виклик становить 7-7,5 хвилини, хоча буває, що всі на завданнях, тому іноді чекати доводиться довше. Разом з тим виставляється пріоритет тих чи інших викликів», ‒ повідомив він.

Управління забезпечене в матеріально-технічному напрямку, вистачає і паливно-мастильних матеріалів, пошкоджених автомобілів немає.

Разом із тим, на патрульних зараз значне навантаження, адже працюють у посиленому режимі, тож вихідних майже немає. Незважаючи на це, полісмени постійно навчаються, самовдосконалюються, зокрема, в тактиці.

Спостерігачі відзначили і високий рівень відкритості Патрульної поліції Луцька, якісну співпрацю з засобами масової інформаціями та загалом з громадськістю.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
півтори сотні патрульних, з яких 10% ‒ жінки. Час прибуття на виклик становить 7-7,5 хвилини і все......?????? голосні затриманняя!!! - затримання пенсіонерів ментів, военкома, решта ріст ДТП..
Крім того час прибуття штучно збільшується патрульними: побачив порушення!-тисни на планшеті прибуття на завдання (час 0,5-1,5хв)от і загальна цифра 7-7,5. БРЕХУНИ!!
Відповісти
Дуже удосконалюються майже моржі!!! Адже опалення в управлінні не включене тому що не укладені договори. Керівники з....ні. Беруть приклад з вищого керівництва...
Відповісти
Останні новини
Спостерігачі ОБСЄ перевірили роботу луцьких патрульних
23 листопад, 2016, 15:59