У Луцьку відбудеться акція «Запали свічку»

У Луцьку відбудеться акція «Запали свічку»
У Луцьку вшанують пам'ять жертв голодоморів в Україні і відповідно до цього відбудуться скорботні заходи. Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.

26 листопада на приміщеннях галузевих підприємств, установ, організацій міста буде вивішено Державний Прапор України зі скорботною стрічкою. Керівникам підприємств та установ міста рекомендовано утриматись від проведення розважальних заходів, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Також заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства, у громадському транспорті та на території історико-культурного заповідника “Старий Луцьк”.

У суботу, 26 листопада, о 14.30 год. на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться скорботна хода, що завершиться мітингом-реквіємом на Замковій площі. Буде оголошено хвилину мовчання. Після цього відбудеться всеукраїнська акція "Запали свічку!".

Під час проведення скорботної ходи та панахиди за загиблими від голодоморів в Україні буде зупинено рух транспорту через Братський міст, на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі.

Лучан закликають долучитися до скорботних заходів, що відбуватимуться у місті, та запалити о 16:00 год. свічки на підвіконнях своїх осель в пам'ять про мільйони втрачених життів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще нині живим хто платитиме за газ?
Відповісти
На Волі 29 сталася пожежа, в одній з квартир..через запалену свічку..на щастя пожежні приїхали дуже швидко, за що їм величезна подяка....А могло згоріти кілька квартир, на щастя ніхто не постраждав...паліть свічки в церкві, підіть помоліться,опустіть прапор...нащо на вікно ставити свічки?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбудеться акція «Запали свічку»
23 листопад, 2016, 18:15