У Луцьку організовують благодійний мистецький проект

У Луцьку організовують благодійний мистецький проект
У Луцьку відбудуться заходи в межах проекту «ARTTalentscollections/Sale-exhibition».

Їх запланували на 17-18 грудня в Палаці культури Луцька. Початок о 12:00, - повідомили організатори з мистецьких формацій "WW", "TheRoom".

Партнери: Палац культури Луцька, Молодіжна рада Луцька, ГО "Мистецький трамплін".

Протягом двох днів лучани і гості Луцька можуть взяти участь у різноманітних майстер-класах (батьки/діти), насолодитися творами мистецтва та придбати їх, послухати чудову музику, відвідати виставу та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят. І навіть стати благодійником.

Вхід вільний.

Виставка спрямована на демонстрацію широкого спектру видів рукоділля/мистецтва. Це можливість для жителів Луцька, області та інших міст представити свої роботи і показати свою майстерність. Виставка відбуватиметься два дні. Приймаються творчі роботи, виготовлені вручну.

Цілі проекту:

• популяризація різних видів живопису, рукоділля і творчого дозвілля в сім'ї;
• об'єднання людей, які захоплюються творчістю, незалежно від статі, віку та соціального становища;
• демонстрація жителям міста різних форм творчості: живопис, вишивка (хрестом, гладдю, стрічками), ліплення з полімерної глини, створення листівок ручної роботи, в'язання, миловаріння, шиття клаптиками, створення прикрас та аксесуарів, печворк, флористика, різьба по дереву та багато іншого;
• привернення уваги до сімейних цінностей і традиційного сімейного дозвілля - рукоділля.

Виставка-продаж буде працювати протягом місяця. Офіційне закриття відбудеться 19 січня 2017 року і завершиться благодійним аукціоном. Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва, будуть направлені на допомогу ВОГО дітей-інвалідів "Сильні діти"/"Strongchildren".

"А саме: на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де буде розроблено та впровадженосистемиреабілітаційнихзаходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами. Щоденно реабілітацію зможуть отримувати 15-20 осіб. В цьому напрямку вже багато зроблено. Спільними зусиллями батьків планується придбати коня (кошти зібрані). Також уже отримана вагома фінансова допомога на купівлю землі та приміщення (стайні). Залишилося ще зробити ремонт. Попередній кошторис ремонтних робіт складає 1 млн. грн", - кажуть організатори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Багато галасу з нічого» — комедія Вільяма Шекспіра?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку організовують благодійний мистецький проект
23 листопад, 2016, 21:56