Гурт відомого письменника виступав у Ковельській колонії

Гурт відомого письменника виступав у Ковельській колонії
22 листопада у Ковельській виховній колонії відбувся концерт гурту "Жадан і Собаки".

Як повідомляють організатори, подібні заходи дозволяють людям, що є тимчасово ізольованими від суспільства, усвідомити, що вони не покинуті напризволяще, що їхні проблеми є зрозумілими, а за межами виправного закладу є люди, за яких варто триматися і які готові подати руку підтримки та солідарності, - пише ПроКовель.

"Зіграли вчора концерт у Ковельській виховній колонії. Привезли хлопцям книжок (дякуємо Ірені Яніцькій і Святославу Померанцеву з "Меридіану Черновці"). Книги розібрали. Хоча вихователі скаржаться - говорять, що до них часто потрапляють підлітки, з проблемних родин чи взагалі сироти, які не вміють ні писати, ні читати. Це до питання про те, яку країну ми будуємо і в якому суспільстві будемо завтра жити. Поза тим звичайні підлітки – хтось більш відкритий, хтось закритий, хтось готовий допомогти, хтось стоїть осторонь. Хтось малює, хтось вишиває. Хтось, виходячи звідси, намагається почати нове життя, хтось знову опиняється за гратами. У когось є сили вирватися й змінити обставини, у когось немає. А ось підтримки потребують усі", - йдеться у повідомленні Сергія Жадана на Facebook.

Окрім Ковеля, подібні виступи відбудуться в Кременчузі та Маріуполі.

Проект "Жадан і Собаки" в колоніях" також передбачає поповнення бібліотечних фондів виправних закладів з метою надання їхнім вихованцям прямого доступу до книжок сучасних українських авторів видавництва Meridian Czernowitz – Юрія Андруховича, Сергія Жадана, Оксани Забужко, Андрія Любки, Юрія Іздрика, Ірини Цілик, Катерини Бабкіної, Ірени Карпи, Тараса Прохаська та інші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гурт відомого письменника виступав у Ковельській колонії
23 листопад, 2016, 20:12