Суд над бійцями 51-ї бригади: завершили досліджувати письмові докази

Суд над бійцями 51-ї бригади: завершили досліджувати письмові докази
У справі 22-х бійців 51-ї бригади завершили досліджувати письмові докази..

Про це в Fаcebook повідомив адвокат і волонтер Василь Нагорний.

"Якщо коротко, то як для такої справи, то письмових доказів військова прокуратура не представила, близько 20 томів характеризуючи даних - це не докази. Дивують відповіді, які приходять з військових частин на запит суду. Відомості в них не відповідають дійсності. Наприклад, один боєць взагалі не числиться в списках військовослужбовців військової частини. Або вказана в документах вартість автомобілів, які здав офіцер ворогові, становить 66 000 000 000 грн. за одиницю ЯК? Відчувається, що справа шилася прокурорами не білими, а гнилими нитками", - повідомив він.

"Наступне засідання відбудеться 22.12.2016 року. Починаємо допит свідків, яких зі сторони обвинувачів є більше 60. Радує, що в бійців зникли настрої на закриття справи по 48 КК, проти чого не заперечує прокуратура. Всі без виключення хлопці готові йти до кінця! А загалом дивує, та, навіть, не дивує, а шокує, позиція військової прокуратури, яка вважає, що ці бійці повинні були померти смертю хоробрих заради того, щоб приховати недолугість (чи зраду) військового командування, що підтверджено звітом ТСК Верховної Ради України, який сьогодні також досліджувався за клопотанням адвокатів. В чергове дякую всім, хто приходить підтримувати бійців на засідання і всім друзям, хто мене підтримує. Разом-сила!" - написав волонтер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за фігня, як це вони не повинні були померти во славу Порха ті іншої майданівської мерзоти? Обовязково повинні були померти, Пороху і компанії потрібно чим більше дохлих хероїв, а ці, бач, вмирати не захотіли! Непорядок! Сказано - здохнути за те, щоб Порох міг собі продовжувати наживати статки - значить треба здохнути!!! А інакше - це зрада. І бравий алкаш- генпрокурор Луцик буде продовжувати наполегливо це доводити!
Відповісти
Останні новини
Суд над бійцями 51-ї бригади: завершили досліджувати письмові докази
23 листопад, 2016, 20:23