Зараз у Волиньраді хочуть показати, хто хазяїн, - Олег Кіндер

Зараз у Волиньраді хочуть показати, хто хазяїн, - Олег Кіндер
У партії ВО «Батьківщина» прокоментували нинішні дії у Волиньраді щодо членів фракції цієї партії. Йдеться про депутатів, які пішли в розріз інтересів політсили та про утиски нинішній членів фракції.

Свою позицію відносно цих питань під час прес-конференції вкотре оголосили заступник голови партії «Батьківщина» Іван Кириленко та голова Волинського обласного осередку партії Олег Кіндер.

Іван Кириленко переконує, що сьогоднішня фракція партії ВО «Батьківщина» у Волиньраді нараховує всього 3, а не 12 депутатів та вважає, що причин тому що сталося є декілька.

«Перш за все ми шукаємо причину в собі, а потім в законі, а наприкінці – в тому, яка політсила домінує в області», - пояснив Іван Кириленко.

Голова Волинського обласного осередку партії ВО «Батьківщина» Олег Кіндер називає ці процеси демонстрацією сили.

«Рішення про переформатування фракції було прийняте ще 12 вересня 2016 року. Раніше, в квітні ми відмовили Столяру в призначенні його на голову фракції у Волиньраді. До того часу керівником фракції була призначена Валентина Касарда. Наступним пунктом рішення було виключити Карпюка з членів партії, що автоматично припиняє його членство в статутних органах партії та виключає його з членів бюро.

Окрім того, зобов’язали бюро розглянути питання щодо відкликання його з посади заступника голови облради, а Столяра з посади голови екологічної комісії та доручити в.о. голови фракції Валентині Касарді винести це питання на сесію.

Ці рішення були представлені голові облради на сесії, де він повинен був їх озвучити, але Ігор Палиця цього й досі не зробив. Тому зараз ми думаємо як вирішити це питання іншими шляхами.

А щодо призначення голово бюджетної комісії Андрія Турака замість Людмили Кирди – це позиція показати силу. Ми бачимо хто як «проводить» виборчу кампанію. Я не хочу нікого звинувачувати. Але Кирду замінили на колишнього члена нашої партії принципово і показово, мовляв, що хочемо тут і зробимо. Зараз ведуть якісь незрозумілі дії щодоКасарди. І чітко видно, що з нею хочуть розірвати контракт. Це також йде показ сили, хто сильніший, і хто тут хазяїн», - переконаний Олег Кіндер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекайте через 3 місяці приїде хазяїн з Женеви і пояснить.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перекрили вулицю
24 листопад, 2016, 14:49
Зараз у Волиньраді хочуть показати, хто хазяїн, - Олег Кіндер
24 листопад, 2016, 14:43