«Волиньбаскет» програв удома

«Волиньбаскет» програв удома
Луцький баскетбольний клуб продовжує серію невдалих матчів.

Сьогодні, 24 листопада, команда Дмитра Чайковського вдома приймала третю команду суперліги – одеську БІПу, – пише Вісник+К.

У цьому матчі дався взнаки вищий клас гравців одеської команди. У складі ж лучан сьогодні не знайшлося лідера, котрий повів би партнерів за собою. В результаті гості доволі спокійно виграли першу половину поєдинку.

У третій чверті трохи компенсувати «Волиньбаскету» вдалося за допомогою дальніх кидків. Але гості не знітилися, і у заключній чверті не дали шансів лучанам повернути інтригу у матч. До фінальної сирени перевага гостей мало не досягнула двадцяти очок – 70:89 (14:21, 21:25, 22:21, 13:22).

Слід відзначити, що матч відбувався у дуже незручний для уболівальників час – о 15:00, враховуючи, що це робочий день. Тож, «Волньбаскет» помітно втратив у підтримці фанів.

Але це відбулося не з вини баскетбольного клубу. Такий час матчу – примха директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Богуслава Галицького. Як відомо, керівництво «Волиньбаскету» конфліктує з ним, через що взагалі під питанням було проведення домашніх матчів клубу у Луцьку.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет» програв удома
24 листопад, 2016, 18:09