Бойовики утримують в полоні 108 українців

Бойовики утримують в полоні 108 українців
У заручниках бойовиків в зоні бойових дій на Донбасі перебуває 108 осіб. З них 61 особа — військовослужбовці та працівники правоохоронних органів.

Про це повідомили в Службі безпеки України.

«Станом на 22 листопада у заручниках незаконних збройних формувань перебуває 108 осіб (з них військовослужбовців та працівників правоохоронних органів — 61). Зниклими безвісти вважаються 495 осіб (з них військовослужбовців та працівників правоохоронних органів — 135 осіб)», — йдеться у повідомленні.

Також СБУ наголошує на необхідності посилення соціального захисту рідних та близьких постраждалих осіб.

«Голова СБ України Василь Грицак доручив регіональним органам безпеки забезпечити, у взаємодії з місцевими органами виконавчої влади та самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, а також окремими громадянами (за їх згодою), надання необхідної психологічної, медичної, правової допомоги цій категорії громадян, а також всебічно сприяти у вирішенні питань їх соціального захисту», — йдеться у повідомленні.

Наразі органи місцевої влади і самоврядування за ініціативою СБУ опрацьовують можливість виділення до Дня Збройних Сил України матеріальної допомоги сім’ям військовослужбовців з числа заручників та зниклих безвісти в зоні бойових дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бойовики утримують в полоні 108 українців
24 листопад, 2016, 22:13