Луцький депутат: Центральний ринок переїде

Луцький депутат: Центральний ринок переїде
Депутат Луцької міської ради від фракції «Солідарність» Олександр Козлюк вважає, що Центральний ринок таки переїде.

Таке припущення він висловив під час комісії з питань торгівлі та послуг, 24 листопада, - повідомили у прес-службі «Солідарності».

Депутат зазначив, що ринок дійсно має низку проблем, які потрібно вирішити. На його думку буде важко уникнути перенесення: «Мені щодо цього переселення важко говорити, але я думаю, що воно таки буде», – зазначив Олександр Козлюк.

Як альтернативу переїзду депутат запропонував звільнити ліву сторону ринку: «Я це кажу як депутат, а не як чиновник», – уточнив Олександр Козлюк. На звільненій ділянці, як варіант, він запропонував зробити парковку.

Окрім того, аби уникнути переїзду потрібно забезпечити сталість оренди. «Зараз підприємці складають договори оренди на 5 років, для них це не вигідно. Тому, аби зацікавити їх у співпраці потрібно збільшити його до 20 років», – наголосив Козлюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну да трошки оставить який придурок буде туди приїжай і платити гроші
Відповісти
Якщо ринках не буде то і нафіг та парковка буде там треба . А так як вони роблять парковки хто знає закони платити не буде
Відповісти
То что говорит п.Козлюк - то есть просто мнение просто, но не значит что так будет........ - сейчас время рутины, демократии, безответственности.......ни один чиновник не возмётся взять на себя персональную ответственность
Відповісти
В нас чудовий Старий Ринок,історичний,потрібна вдала реконструкція,порядок,і половину мають сплатити ПП,а хто не захоче платити-нехай їде на нікому не потрібний ринок на ДПЗ.Ми ще будемо гордитися цим ринком,це дуже вдалий туристичний тандем,замок і ринок.
Відповісти
Рынок в центре есть практически во всей Европе,нужна реконструкция.Это для горбюджета копейки,а вернется много.
Відповісти
Ніби до ери Палиці існувало чимало вдалих проектів,нащо нам ще один ТРЦ,люди вам пудрять мозок,ринок маю бути!!!Але чітко огорожений і з парковками,а з тієї лівої сторони потрібно підземну парковку,а лише над нею споруджувати контейнери.Там і для квіткарів треба невеличкий клаптик,це всіх би задовільнило.
Відповісти
Люди дуже злі зараз,до біди недалеко,адже я так розумію в бій кинуть Варту Порядку.
Відповісти
А що робити тим підприємцям які вже купили торг.площі на Новому Ринку,треба зносити цей ринок.Там же місця пустують,а люди вклали багато грошей.
Відповісти
Пан Козлюк можливо знає альтернативу тим робочим місцям які створили собі підприємці, щоб годувати свої сім'ї? Пан Козлюк знає, що ті гроші, які заробляють дуже "круті" підприємці йдуть не на купівлю фазенд на Канарах, чи на круті суперкари? Гроші вкладуються в свої сім'ї, в дітей, які хочуть нормально жити, ще раз кажу, нормально! Пан Козлюк скільки разів був на ринку, що знаходиться на ДПЗ? Там дійсно буде де розвернути ну дуже "жваву" торгівлю!
Відповісти
А Полішук-депутат каже що йому муляє той ринок очі,а отже і люди.
Відповісти
Жоден підприємець не заробив статків, як наші депутати, згідно їх е декларації, ще й будучи держслужбовцями. Тому і муляє ринок Козюрам, бо немає де втулити слідуючий ,,Карабас,,
Відповісти
Влада може відкрити пару фабрик чи заводів?Може треба не тільки рушити?Я за реконструкцію.
Відповісти
Чергова мильна булька
Відповісти
Правильно нехай переносять, нехай знесуть його хоч повністю! Нічого толкового там все одно майже нема!
Несертифікована продукція яка не відповідає ні одному ГОСТу. І які ринки в центрі Європи? Ні в одній цивілізованій державі такого не дозволять. Міні сувенірні ринки чи ринки з головними національними товарами це одна справа, а продавати гуманітарку в центрі міста, втюхувати не перевірені овочі і фрукти чи продавати китайське барахло в центрі міста біля історичної пам'ятки це жахливо.
Що до перенесення ринку то воно можливе із поверненням прав на нові торгові точки, і торгуйте собі в іншому місті, і купуйте там же, і все буде добре!!
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат: Центральний ринок переїде
25 листопад, 2016, 15:28