Покарали перевізника, з автобуса якого висадили атошника у Нововолинську

Покарали перевізника, з автобуса якого висадили атошника у Нововолинську
Підприємець-перевізник, водій якого висадив з автобуса Київ – Нововолинськ атошника, позбувся права перевозити пасажирів цим марщрутом.

Звістка про те, що на автостанції у Нововолинську водій вигнав з автобуса 20-ти річного ветерана АТО сколихнула громаду Волині. Особливо обурював той факт, що добровольця полку «Азов» Мирослава Никитюка водій відмовився перевозити попри те, що ветеран АТО придбав у касі квиток за пільговим тарифом, - повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

У Нововолинську вивчали ситуацію і місцева влада, і керівництво АС «Нововолинськ». Як виявилося, 30 жовтня касир Ташарчук продала пільговий квиток учаснику АТО, відповідно до наданих ним документів. У письмовому поясненні жінка зазначила, що до неї звернувся «молодий хлопець, учасник АТО, сказавши, що водії автобуса Нововолинськ – Київ, час відправлення 9.05, відмовляються його перевозити. Ми разом пішли до автобуса. У нас була суперечка з водіями, але хлопця я посадила в цей автобус…».

У відділі транспорту та зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради врегулювати ситуацію, притягнувши до відповідальності перевізника та водіїв, не мали права, позаяк маршрут – міжобласний. У департаменті інфраструктури облдержадміністрації також наголосили, що вжити заходів до горе-перевізника не можуть, бо це не їхня компетенція.

«Словом, лист із інформацією про ситуацію, що склалася у Нововолинську, переадресували на розгляд управління Укртрансбезпеки у Волинській обл. Поки ж поважне відомство вивчало документи, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив організувати зустріч із перевізником, котрий працює на маршруті Київ – Нововолинськ, запросивши також представників громадськості, ветеранських організацій воїнів АТО, журналістів. Одначе прибути на відповідну зустріч перевізник Новіков навідріз відмовився», - йдеться в повідомленні ОДА.

«Не схотів приватний підприємець спілкуватися із волинською громадою та керівництвом виконавчої гілки влади в області, не доведеться йому й курсувати волинськими шляхами, позаяк із 12 грудня цього року припиняє здійснювати перевезення за визначеним маршрутом», - додають у відомстві.

Саме така надійшла до облдержадміністрації від управління Уктрансбезпеки у Волинській обл. У листі зазначено: «В листопаді 2016 року державною службою України з безпеки на транспорті проведено конкурс на визначення переможця з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах загального користування. Переможцем конкурсу по маршруту Київ – Нововолинськ визначено перевізника ПрАТ «Володимир-Волинське АТП – 10707».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробили. іншим буде наука
Відповісти
їхні пільги не на часі, най сі платять!
Відповісти
жаба давить сам очкуєш в ато
Відповісти
З цими пільгами держава вчинила як самоскид: свої, державні зобовязання переклала на приватних підприємців, і нічого їм не компенсує за перевезення пільговиків. Тільки ціни на пальне піднімає. А людині свою родину годувати потрібно.
Відповісти
Останні новини
Покарали перевізника, з автобуса якого висадили атошника у Нововолинську
25 листопад, 2016, 16:02