Як волинських юнаків проводжали в армію. ФОТО

Як волинських юнаків проводжали в армію. ФОТО
Більше півсотні юних волинян восени відбудуть до армії – з 9 жовтня до 15 листопада триває осінній призов.

Урочисто проводжали юнаків на службу і 10 жовтня у Луцьку.

Військовий комісар Волинської області Віталій Чурай розповів: цьогоріч в армії служитиме 535 волинян: 360 – у збройних силах, 145 – у внутрішніх військах, 30 – у державній спеціальній службі транспорту.

Служитимуть волинські хлопці у всіх регіонах, близько сотні – у Західній Україні.

За словами Віталія Чурая, стан здоров’я юнаків погіршується з року в рік, як і стан здоров’я усього населення. Попри це, охочих пройти службу в армії збільшується, запевняє Чурай.

«В останні кілька призовів бажання служити збільшується. Збільшується бажання служити і у тих хлопців, які вже закінчили навчальні заклади. Буває навіть таке, що приховують свої хвороби, аби потрапити до армії», – розповів Віталій Чурай.

Провести юнаків у армію 10 жовтня прийшли не лише родичі та військові, а й представники обласної влади, ветерани, козаки. Показові виступи влаштували хлопці з Волинської школи патріотичного виховання «Десант» та вихованці Школи козацького гарту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: призов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а шо, палицы не було???
як же то без нього?
у філармонію ходив, в універ ходив, в бібліотеку ходив, у 7-му школу ходив, чорті-куди ходив, а от війскових ігнорує! нє харашо!
Відповісти
І Бориса Петровича не видно. Не та вагова категорія для новини. :)
Відповісти
Навіть на таке свято ядерний чемоданчік принесли....
Відповісти
спасіба пацанам за показуху
Відповісти
а де водка? де план? де риганіна?... все за кадром...
Відповісти
От читаю кожен раз твої коментарі, і думаю: яке ж ти ЧМО. І кожен раз не перестаю дивуватися новим проявам твоєї чмошності. Ти й себе таким самим гамном вважаєш, як і інших?
Відповісти
ніііі, просто я не раз відправляв друзів в армію і знаю що проходить це трохи не так як на фото. "яке ж ти ЧМО" - ти можеш лише в інеті казати як школьнік. А в реалі що?? Ні, звісно себе гамном не вважаю як і ти себе напевно, але враховуючи те що тебе незнайому людину є нормою називати ЧМОм і гамном, то не важко зробити висновок хто ж всетаки є гамном??
Відповісти
До речі, у коментанях своїх можеш мені на якусь відповідь мене не провокувати - відповідати тобі не буду. Мені вже гидко, коли уявляю, що мені ще щось тобі доводиться писати і давати тобі зайвий раз посмердіти в коментарях
Відповісти
я не чекаю відповіді від обмежених людей, облиш.
Відповісти
що за дєцка підарастія на останній фото?
Відповісти