«Волинь» - «Динамо» 1:4 ВІДЕО ГОЛІВ

«Волинь» - «Динамо» 1:4 ВІДЕО ГОЛІВ
Луцька "Волинь" вдома програла київському "Динамо".

Матч відбувся 26 листопада при порожніх трубинах, - транслював його клубний сайт.

Попри це першими забили "хрестоносці". Артем Шабанов пробив з-за меж штрафного майданчика, Рудько відбив м'яч перед собою, а Анатолій Діденко зумів його обробити і другим темпом відправити круглого під поперечку - 1:0.

Гості зрівняли на 21-й хвилині. Закидання з центру поля у виконанні гостей, Марчук необачно залишив ворота і м'яч після дотику Громова перелетів через Логінова і Мораєсу лишалось лише підставити ногу, щоб круглий залетів в ворота - 1:1.

Потім був момент Петрова-Діденка, але відзначилися "динамівці". Рибалка закинув на лівий фланг Громову, Мелінишин не дотягнувся до м'яча, і Артем відпасував на Ярмоленка, якому лишалось лише переправити м'яч в пусті ворота з кількох метрів - 1:2.

У другому таймі у ворота господарів залетів третій. Мелінишин при створенні господарями штучного офсайду залишає у грі Мораєса, той виходить віч-на-віч з Марчуком, обігрує його і відправляє м'яч в порожні ворота - 1:3.

Під завісу матчу забили четвертий. Банальний виніс м'яча захисником Динамо призвів до виходу віч-на-віч Мораєса, який технічно перекинув Марчука, який залишив рамку воріт - 1:4.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре що хоч не 8 отримали як дублери! :)
Відповісти
Рахунок не по грі. Хто дивився матч - зрозуміє. Є в нас молодь і за рік=два вона вистрелить. команда в Луцьку буде, команда волинян!
























Відповісти
Виявляється Динамо зверталось до Волині про перенесення гри, бо у Динамо був переліт з Італії і команда грала у ЛЧ, Волинь не пішла на зустріч?! О-то і отгребли по повній!!! Не очікував такого від Кварцяного! Ганьба!!! Мабуть до першої ліги звикають, де з подібними проханнями не звертаються! :)))
Відповісти
Останні новини
«Волинь» - «Динамо» 1:4 ВІДЕО ГОЛІВ
26 листопад, 2016, 21:22