Підгайці VS Луцькрада: мешканці перенесли пікет

Підгайці VS Луцькрада:  мешканці перенесли пікет
Мешканці села Підгайці перенесли запланований на завтра, 28 листопада, пікет.

Про це йдеться в дописі Віктора Барана у Facebook.

«Шановні односельці і всі ті, хто підтримав наші законні вимоги, щодо відміни рішення Луцької міської ради про відміну маршруту № 30 до села Підгайці! Хочу проінформувати Вас про поточну ситуацію. На сьогодні ведуться переговори між представниками Підгайцівської сільської, районної, міської та обласної влади, основний етап яких заплановано на завтра, по піднятій нами проблемі. Вже є відчуття, що нас починають чути», – йдеться в дописі.

«Сторони переговорів звертаються до нашої громади з проханням не проводити запланованого нами на понеділок, 28 листопада, попереджувального пікету на автомобільній дорозі Луцьк – Дубно, поки наше питання знаходиться в стадії вирішення», – пише Баран.

Натомість у дописі пропонують поки що відтермінувати проведення пікету, якщо ж вимоги не виконають, перенести його на інший день.

Проте всіх охочих закликають зібратися в понеділок, 28 листопада, на 15 годину в раніше запланованому місці, в районі храму (біля кафе «Пастух») і провести схід громади, аби обговорити ситуацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розпродана земля.Побудували маєтки штунди і колишні правоохоронці.Їдуть позашляховики з Підгаєць в Луцьк і на вул.Дубнівській викидають сміття зупиняючись біля контейнерів.А ви міські депутати повинні забезпечити комфортне життя.Штунди гроші не мають,на АТО пожертвували.
Відповісти
Та хай пікетують у себе в біля школи!!!Або хай на таксі їздять
Відповісти
сільські голови під Луцьком (ну може за винятком кількох) вигідно нажилися на продажі і виділенні земельних ділянок, а тепер не хочуть приєднання до міста. бо їм бачите пропаде можливість дерибанити земельку. е ні шановні.
Відповісти
Останні новини
Підгайці VS Луцькрада: мешканці перенесли пікет
27 листопад, 2016, 19:06