Черговий відеодопит Януковича у суді в Києві

Черговий відеодопит Януковича у суді в Києві
Святошинський районний суд Києва сьогодні, 28 листопада 0 13.00 проведе відеодопит екс-президента України Віктора Януковича у справі Майдану.

Так, 25 листопада, суд у Києва вирішив перенести відеодопит екс-президента України Віктора Януковича у справі Майдану на 28 листопада, - пише УНН.

“Порадившись на місці, суд ухвалив відкласти дане судове засідання на 13 годину 28 листопада,” — сказав головуючий суддя Сергій Дячук.

Нагадаємо, що для проведення відеодопиту колишнього президента України В.Януковича можуть встановити відеозв’язок із екс-беркутівцями із Лук’янівського СІЗО.

Як повідомлялось раніше, 25 листопада до Святошинського районного суду, де очікувався відеодопит екс-президента України Віктора Януковича у справі Майдану, не були доставлені екс-беркутівці через блокування Лук’янівського СІЗО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про що можна говорити зі зрадником ? - Людина, котра, приймаючи присягу Президента України, трясла булавою та клялась в непорушності кордонів держави, нині говорить про анексію Криму та окупацію Донбасу, ніби як про щось саме собою зрозуміле, повинна сидіти в кутузці 3-ий термін... Виродок !..
Відповісти
Найшли чим людей відволікти!!! А як же безвізовий режим? Порошенко обіцяв до кінця місяця буде 100% Ще 2 дні залишилось і тишина..... Зараз всі зайняті Януковичем.
Відповісти
Останні новини
Черговий відеодопит Януковича у суді в Києві
28 листопад, 2016, 10:00