У волинян знайшли самогон і брагу

У волинян знайшли самогон і брагу
У мешканців сіл Мельниця та Попопвичі Ковельського району поліція виявила та вилучила 9 літрів самогону та 70 літрів браги.

Поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення, а вилучене знищили на місці, – повідомлять у прес-службі поліції Волині.

На трьох громадян склали адміністративні протоколи за ст. 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу по 170 гривень кожному.

Весь сурогат поліцейські знищили на місці.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сурогат
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По перше поліціянти не мають права давати визначення тому що було в тарі. Мають брати на експертизу. А може це квас спортився. А рідина схожа на самогон насправді призначена для миття вікон. Тому можна подати в суд на неправомірні дії поліції та перевищення влади...
Відповісти
хлопці готувалися відзначити безвіз. А ось маєш - безвізу гаплик, самогону кришка.
Відповісти
Скоро кінець місяця.Напевно начальник поїде до Шпиги звітувати.Треба швиденько хоч якийсь показник зробити.Щоб розкрити злочин треба мозги і досвід,а в селі самогонку знайти то раз плюнути.
Відповісти
Позорище, просто позорище. Оце є чим похвалитись. А, на да я ж забув шо Шпига оголосив війну кримінальним авторитетам. Отож в Мельницях та Поповичах з цією проблемою покінчено
Відповісти