Лучан запрошують на забіг Миколаїв*

Лучан запрошують на забіг Миколаїв*
Напередодні Дня Святого Миколая у Луцьку відбудеться унікальний, а головне колоритний «Благодійний забіг Святих Миколаїв». Подібний захід проводився у місті ще у 2008 році.

Відтак, організатори заходу, а це ТМ «Дмитрук», ТРЦ «ПортCity» та спортивний клуб «Лучеськ», вирішили відродити добру традицію та влаштувати благодійний забіг.

Метою цього є популяризація здорового способу життя та створення позитивного настрою у містян. А головне – це благодійний збір коштів, які організатори фестивалю передадуть Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини.

Представник ТМ «Дмитрук» Тарас Скорупський наголосив на тому, що в передсвятковій метушні люди дуже часто забувають про тих, хто також потребує уваги та піклування.

«Є люди, до яких тепло новорічних свят не доходить, а нам потрібно згадувати про них частіше. Тому ми хочемо спрямувати наш захід у благодійне русло».

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця зауважив, що хоча Луцькрада і не виділяє грошей на проведення цього фестивалю, однак забезпечить повну інформаційну підтримку.

«Коли до нас звертаються люди, які хочуть провести в місті спортивний захід, а тим паче такого зразка – ми просто не можемо їм відмовити. Це – європейський формат. Я вірю в те, що спільними зусиллями у нас вийде гарне свято, яке ми будемо намагатись проводити щороку».

Для учасників забігу буде облаштовано одразу кілька трас. Для дорослих – протяжністю 7 та 2 кілометри. При цьому останній буде свого роду «фановим», тобто всі бажаючі зможуть подолати цю відстань будь-яким способом, чи то їдучи на санях, чи навіть пішки.

А для найменших учасників забігу буде одразу три траси: для діток віком до 6 років – довжиною 100 метрів; для Миколайчиків від 7 до 9 років – 300 метрів, а для учасників віком 10-13 років – траса довжиною 500 метрів. Водночас дітлахи, які прийдуть у святкових костюмах гарантовано отримають подарунок.

Зауважимо, що забіг буде проходити по проспекту Соборності. Всі учасники отримають стартовий пакет, до якого буде входити червона новорічна шапка, медаль фінішера та стартовий номер. Для того, аби взяти участь у забігу всі бажаючі повинні зареєструватися на сайті www.sportevent.com.ua та внести благодійний внесок у розмірі 50 гривень. Натомість для діток участь у забігу – безкоштовна.

Нагадаємо, що всі зібрані під час забігу кошти будуть передані Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини.

Захід пройде за підтримки гіпермаркету «Там-Там» та компанії WOG. Водночас, організатори запрошують й інших представників бізнесу до співпраці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують на забіг Миколаїв*
28 листопад, 2016, 20:30