«Турія» знову залишиться без директора

«Турія» знову залишиться без директора
Тимчасовий виконувач обов’язків директора Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія» Тамара Чопей написала заяву на звільнення. Проте підприємство перебуває на стадії банкрутства, і ліквідація може затягтися через відсутність особи, уповноваженої підписувати документи.

Про це йшлося 29 листопада під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад Волиньради Мирослава Якимчук повідомила, що майновий комплекс санаторію передали Волинському обласному ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою. Тож, зараз директор ліцею Павло Боснюк «наводить там порядок», вирішуючи питання комунікацій.

Проте санаторій накопичив великі борги, обсяги яких зараз сягають 2,5 мільйона гривень. Тож, аби уникнути їх сплати, на підприємство чекає процедура банкрутства, а далі – ліквідації. Якимчук пояснила, що така велика заборгованість «набігла» за несплату за продукти харчування, ремонтні роботи, побутову хімію тощо.

Проте депутат обласної ради Святослав Кравчук зауважив, що якщо зараз звільнити директора, то можуть виникнути юридичні труднощі, адже хтось має підписувати документи та працювати з ліквідаційною комісією. Натомість головний бухгалтер теж нещодавно написала заяву на звільнення.

Тож депутати припустили, що можливо варто відкласти рішення про звільнення. Проте Якимчук зазначила, що директор заявляла, що не буде приходити на роботу, адже влаштовується на іншу. Тож, зрештою члени комісії підтримали пропозицію звільнення Чопій,визнавши, щ не мають підстав «тримати» її проти волі. Натомість надалі шукатимуть фірму, яка працюватиме з ліквідаційною комісією.

Нагадаємо, після ревізії в комунальному санаторії «Турія», що у Ковельському районі, його директора Віталія Донця рішенням Волинської обласної ради звільнили з посади у зв’язку із закінченням терміну контракту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Турія» знову залишиться без директора
29 листопад, 2016, 11:08