Церква протестує проти біометричних паспортів

Церква протестує проти біометричних паспортів
Митрополит Почаївський Володимир звернувся до президента Віктора Януковича з проханням не підписувати закон «Про Єдиний державний демографічний реєстр».

Про це 10 жовтня повідомляють «Подробности».

«На жаль, всі застереження залишилися не почутими У черговий раз законодавці при прийнятті нових законів ображають наші релігійні почуття, що посягають на Богодарованую свободу людини і порушують конституційні права громадян», - зазначає вікарій Київської митрополії УПЦ МП, намісник Свято-Успенської Почаївської лаври Володимир у зверненні від імені членів Духовного Собору і братії монастиря.

Робота Верховної ради, на думку митрополита і ченців Лаври, свідчить про те, що ведеться робота по створенню юридичної та технічної бази для системи електронного контролю як за суспільством, так і за людиною.

Автори звернення просять президента як «гаранта Конституції і віруючої людини не підписувати ухвалений парламентом законопроект, захистити права людей і надати реальну можливість людям жити повноцінним цивільним життям без цифрових ідентифікаторів та відповідно до своїх релігійних переконань".

Нагадаємо, 2 жовтня 2012 Верховна рада України прийняла у другому читанні законопроект "Про єдиний державний демографічному реєстрі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що тут такого?
Чого бояться церковники?
Відповісти
мракобіси завжди виступали проти будь якого розвитку-прогресу. Вони хочуть жити в темних віках, але не усвідомлюють що смутні часи вже не повернути.... от і закатують істєрікі. Це все предсмертні конвульсії культу людей що вірять в розмовляючих змій, людей що можуть декілька днів прожити в середині великої риби і непорочне зачаття.
Відповісти
Гастарбайтер, поцікався і будеш вражений!
А ти, Exaboto, само не тямиш, що пишеш, то свої "вумні" мислішки залиш пр собі - в цьому випадку тобі краще щось пожувати
Відповісти
вибачте, не стадна тварина щоб жувати те, що ви маєте на увазі. Так що краще ви якось без мене...
Відповісти