Олиці – комп’ютери, «бурштинщикам» – машину: в облраді хочуть поділитися майном

Олиці – комп’ютери, «бурштинщикам» – машину: в облраді хочуть поділитися майном
Із майна обласної ради частину основних засобів планують передати комунальним підприємствам. Тож, психіатрична лікарня в Олиці може претендувати на вживану комп’ютерну техніку, а комунальне підприємство «Волиньприродресурс» – на автомобіль.

Про це йшлося 29 листопада під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук розповіла, що на балансі обласної ради є організаційна техніка, зокрема комп’ютерна, у якій в апарату вже немає потреби.

Тож туди звернулися представники комунального закладу «Психіатричної лікарні в Олиці із проханням отримати ці основні засоби. За словами Якимчук, списувати – дорожче, а техніка працює, тож, її можна використовувати й надалі.

На балансі обласної ради є автомобіль Opel Vectra, тож представники комунального підприємства «Волиньприродресурс» звернулися до обласної ради з проханням передати автомобіль їм у користування. «Хай їздять», – прокоментували депутати та підтримали пропозицію.

Окрім того, на сьогоднішньому засіданні розглядали можливість виділення коштів для придбання основних засобів. Так, керівник «Волиньпроекту» звернувся до облради із проханням виділити 674 тисячі гривень на придбання основних засобів, зокрема меблів та техніки. Проте суму запропонували зменшити до 200 тисяч.

Натомість Святослав Кравчук запропонував дати «Волиньпроекту» безвідсотковий кредит, бо це госпрозрахункове підприємство. Мовляв, підприємство має заробляти гроші саме, аби був стимул заробляти кошти та повернути їх обласній раді.

Натомість В’ячеслав Рубльов нагадав, що підприємство поки абсолютно без обладнання. Зверталося за виділенням коштів й комунальне підприємство «Волинсьприродресурс» щодо виділення коштів на підтримку діяльності підприємства.

Зрештою, пропозиції підтримали, щоправда, у бюджетному відділі проситимуть роз’яснення щодо можливості отримання таких кредитів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну Опель це саме та машина,щоб по лісах пеньки викорчовувати
Відповісти
Що Любашевська хоче бути в Олицькій дурці главрачом?вона ж в УКРОПІ то поможе з компами.Кому та техніка потрібна там хворих менше як персоналу.
Відповісти
Останні новини
Олиці – комп’ютери, «бурштинщикам» – машину: в облраді хочуть поділитися майном
29 листопад, 2016, 12:34