Довбо**би в погонах, – у Луцьку журналістка поскандалила з поліцією

Довбо**би в погонах, – у Луцьку журналістка поскандалила з поліцією
Луцька журналістка Наталка Поліщук (на фото) звинуватила патрульну поліцію в перевищенні службових обов’язків.

Про це вона емоційно написала в себе на сторінці у Facebook, – пише Волинь24.

«ФЛЕШ-МОБ ДОВБОЙОБИ В ПОГОНАХ!!!!!! Сьогоднішня пригода вибила мене з колії. Я перейшла дорогу поза пішохідним переходом і провела півночі в міськвідділку поліції, справдовуючись з нашими новими патрульними, які затримали мене через те, що я порушила правила дорожнього руху. Мене завезли у міський відділ поліції. Допитували! Наголошую перейшла дорогу у невстановленому місці і готова була в разі чого сплатити штраф! Але поліцейським було цього мало! Вони вирішили, що я маю побувати на Грибоєдова в гостях», – розповіла про «пригоди» журналістка.

«Я сказала цим КОЗЛАМ все, що про них думаю. Було бажання зарядити в пику двом придуркам у формі, але тоді мене дійсно загребли б. Але я слухняна громадянка і жодному з цих ідіотів не врізала, НА ЖАЛЬ!» – не стримувала емоцій Наталка Поліщук.

Натомість у прес-службі патрульної поліції Луцька пояснили, що 28 листопада близько 23 години в районі Північного ринку екіпаж побачив жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці і мало не потрапила під колеса автомобіля. Вона розмовляла по телефону і не дивилась по сторонах.

«Під час спілкування відмовлялась пред’явити документи та почала поводитись агресивно. Тож, патрульні склали протокол затримання і доставили її у міський відділок поліції, аби встановити особу та винести відповідну постанову», – кажуть правоохоронці.

Вони запевняють, що у міськвідділку журналістка продовжувала поводитись зухвало, на співпрацю іти не хотіла, хоча згодом таки назвалась. Відразу після цього патрульні винесли на громадянку постанову за ч. 1 ст. 127 КУпАП (перехід проїзної частини в невстановленому місці). Весь процес зайняв приблизно годину, а не півночі, як розповідала затримана, кажуть патрульні.

«Щодо публікації жінки у соцмережі про дії патрульних, то наголошуємо, що вони були законними та професійними. Щодо ображання самих патрульних, то відзначимо, що вони, 22-річний та 25-річний інспектори, служили в зоні АТО, один з них ніс службу у трьох різних підрозділах, інший – в лавах 51-ї бригади, мають нагороди. Жодних порушень по службі в Патрульній поліції Луцька не мають. Тож вважаємо ці звинувачення надуманими, а пост – емоційним і невиправданим», – йдеться у заяві прес-служби патрульної поліції Луцька.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схвалюю перше слово в заголовку, але соромлюсь його повторити. В Європі в такому випадку жінку підібрали б, запитали, де вона мешкає і відвели б додому. Тим паче, в таку пізню годину. Але це наші поліцейські, які виросли з радянської міліцейської шинелі. Це внутрішня культура людей в погонах, чи її відсутність.
Відповісти
З цїєї курви така журналістка як з мене балерина...До поліції відношення не маю, але самого тошнить від всякіх хамовитих чмошників...які спочатку порушують, а потім в наглу права качають, ображають і соплі роспускають.
Куда нам европа з такими чмошними писаками?
Відповісти
взяли моду поліцейських ображати,небойсь мурчала там..панти ганяла і тикала журналістську ксиву,типу а ви знаєте хто я..а ви знаєте що вам буде??бубубубу
Відповісти
ПРОПОНУЮ ОРГАНІЗУВАТИ ФЛЕШ-МОБ.
Давайте всі дружно напишемо їй в фейсбук що вона кончена. Можливо тоді дойде...
Відповісти
дуже гарна дівчина! може незаміжня! може хлопці шукали привід. щоб познайомитись ближче, зав'язати стосунки, а вона не розібралась і почала хамити. Зрозумійте ніжну жіночу душу і простіть!!!!
Відповісти
Ось і за свою неадекватну поведінку поплатилася. Вона ще не заспокоїлася і хоче продовження вечірки)
Відповісти
А докази якісь будуть?
Відповісти
нормальний поліцейський просто провів би виховну роботу на місці. звичайно, якщо вона зразу почала пальці вєєром розпускати, то її обгрунтовано завезли в буцегарню.
Відповісти
Щось мені дивно,щоб дівчину-жінку за те,що та перейшла не по зебрі дорогу тащити на Грибоєдова? Це треба брати в них з камер їхніх дані, звертатися в прокуратуру і так далі. В нас, нажаль,якщо ти пр посаді,то відразу забувається,що ти в першу чергу людина... А яка вона на лиці-це відношення не має. Хто знає кому Ви красиві, а кому бридкі.
Відповісти
Якщо всіх на Грибоєдова вести хто дорогу не там перейшов, дійсно права журналістка
Відповісти
так вона ще не заспокоїлась. можна уявити, як ця дамочка обзивала поліцейських.
Відповісти
треба було їй комуфляжну форму вдіти, то все ок було б))
Відповісти
Написало бы оно такое в Штатах, то провела бы и следующую ночь в обезьяннике. Где ей собственно и место...
Відповісти
Я в таких випадках виходжу з авто і даю копняка цим бабам з телефонами.
Відповісти
Чому всі кинулись ображати Наталку? Нормальна дівчина, красива, розумна, смілива журналістка. А те, що не терпить зла і насилля, то це нормальне явище. Людина може себе захистити. Пишуть тут всякі задрипані вівці з заздрощів. На себе подивіться. Тримайся, Наталочко, і як побачиш луцьких ментів (особливо в вечірній час), то переходь на протилежну сторону вулиці. Краще з ведмедем зустрітись.
Відповісти
чому заздрит? що мозгів нема? замість того що б вибачитись і піти далі почала хамити поліції...ну хіба не курва???
Відповісти
І правильно зробили! Нема чого по ночах лазити по дорозі не там, де треба. але треба було не в міліцію, а по дупі її, по дупі...
Відповісти
одне гамно написало а скільки смороду в коментарях
Відповісти
1. Післля такого творчого допису з використанням брудних епітетів можна зрозуміти рівень вихованості даної жінки, а тим більше, "журналіски"!
2. Жодна поважаюча себе людина не опускається до образ опонента, ТИМ БІЛЬШЕ, КОЛИ САМА НЕ ПРАВА.
3. "Перейшла дорогу в невстановленому місці" - вчора на Вінниченка одна жіночка теж так переходила, але їй не пощастило, не було поруч патруля, ніхто не зупинив і в результаті вона опинилась на капоті авто та з травмами в лікарні.
Тому, шановна "журналіСКа", помийте рота від бруду та подякуйте, що вас врятували від біди, ну і якщо є совість і залишки виховання - вибачтесь перед тими, кого образили.
Відповісти
А що в нас є нова поліція? Жтивемо теж ж "но-новому" чи не так?!Не схвалюю її манери спілкування,але в нас поліції нема, це реально дов...би в погонах!Ті погони вони не заслужили елементарно!
Відповісти
Я точно не є шанувальником копів, але щоб оце журналістка такі слова, "дов***би, козли, придурки в формі" дура опущена, твої пости тільки і читають тільки тому що ти себе журналісткою називаєш, і це при тому, що дійсно порушила, потрібно було свої дані назвати і протокол виписали б на місці, а згідно закону поліцейський вправі затримати особу на 3 год для встановлення особи, ви ж кричити в своїх постах, що закон один для всіх, але ж ні, я ж бачте, зачмирена журналістка, і мені можна, похер що я порушила...
Відповісти
Останні новини
Довбо**би в погонах, – у Луцьку журналістка поскандалила з поліцією
29 листопад, 2016, 14:44