У Луцьку самооборонівця зловили п’яним за кермом

У Луцьку самооборонівця зловили п’яним за кермом
Учасник громадського об’єднання «Самооборона Волині» Сергій Ляшенко керував авто в нетверезому стані.

29 листопада на своїй сторінці у Facebook член громадського формування «Самооборона Волині» Олександр Лєсной написав, що щодо інциденту – триває перевірка у лавах активістів.

«Член ГФ «Самооборона Волині» Ляшенко С.В. не перебуваючи на чергуванні, був затриманий ПП за водіння авто у нетверезому стані, продув драгер, який показав 2.18 проміле, за що на нього було складено протокол згідно ст 130-ї. На даний час, вищезгадана особа відсторонена від несення служби по охороні громадського порядку у м. Луцьку, на чергових зборах ГФ буде прийнято рішення про те, чи буде його виключено зі складу ГФ. За рішенням керівників ГШР, Ляшенко С.В. на чергування виходити не буде, але відмовитись від людини, яка зробила в помилку в житті ми не можемо, тому до загальних зборів організації Сергій буде збирати сухпайки воїнам, приймати участь у формуванні передач на передову. Ми активно боремося із вбивцями за кермом, а тому категорично засуджуємо такий вчинок самооборонівця – людини, яка повинна бути взірцем. Але нажаль так сталося, тому за свій вчинок він відповість за законом», – йдеться у повідомленні Лєсного.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За что его от патрулирования отстранять? Он же не пьяным патрулировал! Бухал после патрулирования!
Відповісти
На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення згідно ч.1 статті 130 (КУпАП) – керування транспортним засобом у нетверезому стані – та відпустили. Як це так???? Значить їдь пяний та вбивай людей??? Вони що тормози???
Відповісти
так йому нифіга не буде, а за місяць ще по званню продвинуть...
Відповісти
Влада далі переслідує активістів та патріотів.Ідіть пікетуйте ГПУ,Облраду ітд.
Відповісти
у нормальній країні пяного відстороняють від керування ТЗ і машину ставлять на штрафмайданчик. а суд як правило позбавляє права керування на строк від 1 до 5 років
Відповісти
Останні новини
У Луцьку самооборонівця зловили п’яним за кермом
29 листопад, 2016, 13:20