На Волині за добу – 6 постраждалих в аваріях

На Волині за добу – 6 постраждалих в аваріях
Шестеро людей із тілесними ушкодженнями потрапили до лікарень внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались у Луцьку, Володимирі-Волинському, Рожищенському, Любешівському, Луцькому та Іваничівському районах.

Поліцейські відкрили кримінальні провадження та проводять перевірку інцидентів, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Учора, 28 листопада, на автодорозі в селі Городище-2 Луцького району автобус Mercedes_Benz збив 70-річного пішохода, внаслідок чого той отримав травми. Чоловіка госпіталізували.

Цього ж дня в Луцьку на вулиці Винниченка автомобіль Mazda 6 збив 65-річну лучанку. Жінку госпіталізували до нейрохірургії центральної міської клінічної лікарні.

Також поблизу села Верба Володимир-Волинського району зіткнулись автомобіль Hyundai Н-1 та «ВАЗ-2105». Внаслідок аварії постраждала пасажирка автомобіля HyundaiН-1. Її госпіталізували до травматології центральної райлікарні.

Близько 18 години в селищі Іваничі на вулиці Луцькій 46-річний житель села Старосілля, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, допустив наїзд на велосипедистку. Жінку госпіталізували в травматологію центральної райлікарні.

У селі Мала Груша Любешівського району 22-річний місцевий житель на мотоциклі SOUL, ймовірно, не впорався з керуванням і в’їхав у дерев’яну опору. Внаслідок ДТП постраждав 17-річний пасажир. Його госпіталізували в реанімаційне відділення центральної райлікарні.

Цього ж дня в селі Кременець Рожищенського району автомобіль BMW з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП пасажирка отримала тілесні ушкодження. Постраждалу госпіталізували до терапевтичного відділення центральної райлікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліцейські проводять ретельну перевірку всіх обставин автопригод.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині за добу – 6 постраждалих в аваріях
29 листопад, 2016, 15:02