Відомо, хто координуватиме Рух Саакашвілі на Волині

Відомо, хто координуватиме Рух Саакашвілі на Волині
Голову наглядової ради Благодійного фонду «СтопРак» та консультанта програми Prozorro Сергія Адамчука обрали координатором ініціативної групи Руху Нових Сил у Волинській області. Засновником цього руху є колишній голова Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі.

Як пояснив ВолиньРost Сергій Адамчук, він довго вагався чи варто приймати пропозицію від Руху Нових Сил, адже саме вони на нього «вийшли».

«Я взагалі не люблю політику та публічність. За останній рік я навіть не дивився новин. Я займався приватними справами та іншими проектами, наприклад, благодійний фонд «СтопРак», консультував щодо запровадження системи Prozorro. А представники цього руху мене переконали. Я до них не просився, на мене вони вийшли самі за рахунок моніторингу інформаційного простору. Пропонували приєднатися до їхньої команди. Жодна людина не прийшла в цей рух через те, що вона знайома із Саакашвілі чи іншими людьми», - пояснив Сергій Адамчук.

Та додав, що його підкорила команда та людяність засновника.

«Команда – це люди мого віку, які отримали європейську, американську освіту, які вільно володіють іноземними мовами, а у спілкуванні є дуже цікавими. Сам Саакашвілі запропонував, щоб до нього всі звертались на «ти» і по імені. Він сам модерував нашу зустріч, на яку, до речі, прийшов без охорони та заступників».

Наразі організація існує у формі руху, хоча й готує фундамент для політичної партії.

Загалом Рух Нових Сил, розповів Сергій Адамчук, буде вирішувати проблемні питання різних сфер. Для початку – домогтися перевиборів в Раду, де сформувати більшість та розпочати дуже радикальні та швидкі реформи – державної служби, судової системи та правоохоронних структур.

«Тільки після цього можна говорити про ефективні економічні реформи. Тому що, бізнес повинен вірить в те, що він маючи доказову базу зможе виграти в суді та захистити свої права».

Відтак, нині на Волині формують номінаційний комітет з 5 людей, які будуть відбирати представників Руху на місця – в райони, міста, села.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
національні інтереси грузинам!
Відповісти
Хватить партій!!!!
Голосувати можу тільки за конкретну людину яку знаю.
А ти хто хлопче?
Відповісти
Це пісець!!!
Відповісти
Ситуація, коли українцю доводиться обирати між грузинами і хахлами
Відповісти
УРА!!! ще один ПАТРІОТ з'явився!
Відповісти
коментаторам: а що краще за укроп голосувати і продавати Луцьк?
Відповісти
Останні новини
Відомо, хто координуватиме Рух Саакашвілі на Волині
29 листопад, 2016, 15:19