На Волині у «бесі» знайшли набої

На Волині у «бесі»  знайшли набої
Правоохоронці учора, 28 листопада, під час огляду легковика «BMW–530 D» виявили та вилучили 50 набоїв калібру 5,65 мм.

Боєприпаси направили на дослідження, - інформує ГУНП у Волинській області.

Автомобіль напередодні затримали патрульні міста Луцьк за підозрою в підробленні номерних знаків. За кермом легковика перебував 25-річний мешканець селища Цумань, який, нині, разом із трьома земляками обґрунтовано підозрюються у скоєнні щонайменше 15 незаконних заволодіннях транспортними засобами на території Волині.

Під час детального огляду транспортного засобу, слідчі Ківерцівського відділу поліції виявили в салоні та вилучили 50 набоїв калібру 5,65 мм.

Вилучене поліція направила на дослідження.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може, калібр все ж таки 5.45
Відповісти
є калібр .223 (НАТО) 5,56х45
а солдеповскій це 5,45х39
Відповісти
А навіщо ви мусора подкинули патрони ви шо обше попутали берега защо ви так відноситесь нащо молодих хлопців чіпати але мєнту шось доказать то лекше собаку говорить научить
Відповісти
Привіт розкажіть мені будьласка чому поліція коли проводила детальний обшук в день вилучення авто марки BMW 530 D нічого у даному авто не знайшли. Даний автомобіль знаходився на штраф майданчику у поліції у день вилучення у авто нічого не було. ... Коли провели ще один огляд авто тоді знайшли набої. Інформація повідомляє про те що в день вилучення автомобілів було проведено 15 санкціонованих обшуків у тому числі і BMW 530 D. . Обшуки провели експерти які нічого не виявили у авто BMW 530 D А також які вилучали у підозрюваних. Коли автомобіль марки BMW 530 D перебував у поліції на штраф майданчику, У працівників були ключі від авто,Працівники без перешкод мали можливість проникнути у авто і що завгодно туди покласти. Коли затримували цих людей я був на місці події.Є пост у якому сказано про неповнолітнього коли він хотів відійти у туалет ну не буде ж вихована людина робити це коли біля нього маса людей поліція застосовуючи силу звалила з ніг на землю лицем до землі надягали наручники застосовуючи силу робивши цим дитині боляче то коли він кричав від болю то вони йому щей рота закривали щоб люди не чули Побачивши цю картину підійшов старший брат щоб з'ясувати чому вони так жорстоко себе поводять вони щей його лицем в землю положили... На поліцію потрібно подавати в суд щоб вони собі не дозволяли знущатися над людьми щей малолітніми. Як могли з'явитися набої яких не було під час першого обшуку авто ????
Відповісти
Питання звідки зявилися набої у авто ? Це доказали самі експерти які проводили детальний обшук. Набоїв не було у авто це не правдива інформація. Поліція що ви собі позволяєте ? Що це за таке знущання над неповлітнім ??????
Відповісти
Останні новини
На Волині у «бесі» знайшли набої
29 листопад, 2016, 16:09