На обороноздатність держави волиняни віддали більше 131 мільйона гривень

На обороноздатність держави волиняни віддали більше 131 мільйона гривень
Протягом січня-жовтня 2016 року з доходів волинян до держбюджету спрямовано 131,5 мільйона гривень військового збору. Це на 22.7 відсотка більше, як у січні-жовтні минулого року, - інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

«Загалом позитивна динаміка надходжень військового збору є підсумком заходів з легалізації доходів, насамперед заробітної плати. Саме офіційна зарплата у гарантованих державою розмірах – одне з основних джерел надходжень як ПДФО, так і військового збору. Тому кожен працівник, котрому виплачують легальну зарплату має повне право стверджувати, що кожного місяця робить свій індивідуальний посильний внесок для підтримання національної армії», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, питання легальних виплат – одне з пріоритетних у роботі територіальних органів ДФС, виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Саме завдяки спільним зусиллям на Волині стабільно утримується тенденція вагомого росту сплати військового збору», – наголосила Світлана Савчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На обороноздатність держави волиняни віддали більше 131 мільйона гривень
30 листопад, 2016, 05:47