«Особливі пенсіонери» Волині: керівники спілок, багаторічні депутати

«Особливі пенсіонери» Волині: керівники спілок, багаторічні депутати
Активіст "Народного контролю" Михайло Шелеп після перемоги у суді отримав від облдержадміністрації інформацію про осіб, яким встановили надбавки до пенсій за особливі заслуги.

Відповідні документи він опублікував у Facebook.

"Обласні чиновники погодилися з моїми аргументами та рішенням суду і не подавали апеляцію. Відтепер всі розпорядження голови ОДА, якими він встановлює пенсії за особливі заслуги перед Україною, будуть оприлюднюватись повністю.

Тепер кожен зможе дізнатися кому і за що встановлені такі пенсії. Якщо там будуть звичайні люди, які справді заслуговують на це - питань не має. Якщо ж там знайдуться ті, хто і так обдирає людей - реакція суспільства має бути миттєвою. Нічого надзвичайного, просто - громадський контроль за діями влади", - написав активіст.

ДЕТАЛЬНІШЕ З ДОКУМЕНТАМИ МОЖНА ОЗНАЙОМИТИСЯ ТУТ

Йому надали 9 розпоряджень з переліками осіб, які отримали надбавки. Більшість отримувачів - це "матері-героїні" або особи, які втратили чоловіка або дружину, нагороджених державними відзнаками.

Щоправда є тут і відомі громаді люди. Наприклад, перший заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут та голова Волинської обласної організації НСЖУ Михайло Савчак.

Також у цих переліках люди, які чотири і більше каденцій займали крісла в радах різних рівнів. Наприклад, Володимир Рожелюк з Нововолинська та Валентина Оніщук з Володимира-Волинського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На нари. Коли нарешті влада буде народною.Тепер ясно,хто його дахує
Відповісти
Савчаку???!!! Бездарній людині, партійцю за протирання штанів в обкомі партії???!!! А чому ніхто не чув, що він "заслужений"? За те, що продав журналістську землю і розвалив спілку журналістів!!!??? Соромно було оприлюднити? Ганьба!!!
Відповісти
Останні новини
«Особливі пенсіонери» Волині: керівники спілок, багаторічні депутати
30 листопад, 2016, 08:44