До дітей із порушенням зору в Крупу приїдуть відомі письменники

До дітей із порушенням зору в Крупу приїдуть відомі письменники
Перший день календарної зими школярі з порушеннями зору зустрінуть у затишній мистецькій атмосфері та теплій компанії видатних українських письменників Надії Гуменюк (Лис) та Володимира Лиса.

1 грудня о 13:00 в актовій залі Навчально-реабілітаційного центру, що розташувався на вулиці Центральній, 22 у селі Крупа Луцького району відбудеться арт-зустріч маленьких читачів з відомими літераторами, – пише у Facebook Віталій Ткачук.

Уже втретє презентують повість Надії Гуменюк «Літо з амазонками», нещодавно надруковану у Луцьку для незрячих дітлахів середнього шкільного віку студією друку шрифтом Брайля «Braille Studio» спільно з ПрАТ «Волинська обласна друкарня».

Проте вперше авторка книги «Літо з амазонками» Надія Гуменюк зустрінеться з маленькими читачами, які мають порушення зору, зможе розповісти багато цікавого та відповісти на запитання допитливих дітлахів.

На гостину завітають також автори і меценати благодійного соціального проекту «Braille Studio»: Іван Синюк, Віталій Ткачук, Тетяна Єремеєва, Петро Пилипюк, які поділяться своїми задумами, літературними планами та інтелектуально-розвитковими ідеями, що можуть бути доступними для дітей з порушеннями зору.

Зокрема присутні дізнаються, що вже зовсім скоро вийдуть у світ підготовлені «Braille Studio» сучасні книжки – збірка про волонтерство і добро, яку упорядкувала Ірена Карпа, «Волонтери. Мобілізація добра» та дитяча книжечка «Івасикове Різдво» Мар'яни Качмар (Фляк).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До дітей із порушенням зору в Крупу приїдуть відомі письменники
30 листопад, 2016, 09:46
У Польщі землетрус: є жертви
30 листопад, 2016, 09:40