Через новорічні бійки троє потрапили в лікарню

Через новорічні бійки троє потрапили в лікарню
Зустріч Нового року на Волині минулася відносно спокійно – міліціонери зареєстрували лише кілька бійок, у яких постраждали переважно молодики напідпитку.

Про це інформує СЗГ обласного УМВС.

Більшість звернень до міліції сталися 2 січня. Скажімо, близько 14-ї години в приймальне відділення Волинської обласної клінічної лікарні звернувся за допомогою житель села Заячиці Локачинського району. Згодом 20-річний потерпілий розповів слідчим, що його побив одноліток із сусіднього села Високі Цевеличі.

Близько другої години ночі 2 січня в приймальне відділення Ратнівської районної лікарні доправили побитим 23-річного мешканця села Кортеліси. Встановлено, що тілесні ушкодження йому спричинив 23-річний односелець.

Іще дві новорічні бійки трапилися в Луцьку. Об 20.50 співробітники «Беркуту» на проспекті Відродження затримали 37-річного та 22-річного лучанина. Їх підозрюють у побитті 33-річного городянина та 22-річного жителя села Великий Омеляник Луцького району.

О третій годині ночі 2 січня у відділення ургентної хірургії Луцької міської клінічної лікарні з тілесними ушкодженнями госпіталізований 55-річного лучанина. Встановлено, що тілесні ушкодження останньому спричинив 23-річний син.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через новорічні бійки троє потрапили в лікарню
03 січень, 2012, 13:03