Нардеп просить перейменувати вулицю в Луцьку на честь загиблого Героя

Нардеп просить перейменувати вулицю в Луцьку на честь загиблого Героя
Народний депутат України і перший командир батальйону «Азов» Андрій Білецький просить перейменувати луцьку вулицю Ярощука на честь загиблого Героя Андрія Снітка.

Відповідне звернення він скерував до Луцького міського голови Миколи Романюка, з проханням розглянути це питання на сесії Луцькради.


Нагадаємо, раніше лучани зареєстрували петицію з проханням про перейменування вулиці.

«З перших днів Революції Гідності Андрій Снітко брав активну участь в протестному русі. З початку збройної агресії Росії вступив добровольцем та проходив службу у батальйоні патрульної служби міліції особливого призначення «Азов» Головного управління МВС України. Протягом липня-серпня 2014 року проявив сміливість та мужність під час низки бойових операцій з визволення міста Маріуполь Донецької області. 20 серпня 2014 року поблизу міста Іловайськ Донецької області у складі групи здійснював бойове завдання. Під час зачистки території від терористів у напрямок групи була закинута ручна граната. Андрій, усвідомлюючи смертельну небезпеку членам групи, не вагаючись, накрив своїм тілом гранату, чим врятував своїх побратимів від загибелі ціною свого власного життя. Герою було 18 років», ‒ йшлося в документі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мы хотим сегодня, нет, нет - мы хотим сейчас!
Відповісти
КАСТРЮЛЬКА, Ви хоч трохи думаете що пишете.Це дитина пішла захищати Україну,ця дитина, яка не знала любові матері, любові жінки, а знала свій обовязок.Я думаю ви і ваші рідні не були на Сході коли так обурюетесь на пропозицію, яка вам нічого не коштуе.Я з сусіднього села і знаю порядність і наївність ціеї дитини, інакше не назвеш, бо сини інших чиновників, які вирішують важливі питання, не знають, що таке війна і що таке хоронити людину. Романюка сини були на війні?БОЖЕ, ВЕЛИКИЙ, ЕДИНИЙ, НАМ УКРАЇНУ ЗБЕРЕЖИ.
Відповісти
А шо писав Кастрюлка?
Відповісти
КАСТРЮЛЬКА, де подівся коментар?А написала та кастрюлька, щоб Білецький свого сина або дочку назвав його іменем. Чого ж свое імя ховае?Дурниці без думки писати легко, а поспівчувати перейнятися проблемою людей - це не для нас.
Відповісти
Останні новини
Нардеп просить перейменувати вулицю в Луцьку на честь загиблого Героя
30 листопад, 2016, 13:43