Platinum Bank проведе уроки фінансової грамотності для українських школярів

Platinum Bank проведе уроки фінансової грамотності для українських школярів
Невід’ємною частиною бізнес-стратегії Platinum Bank є корпоративна соціальна відповідальність. Піклуючись про інтелектуальний розвиток молодого покоління, банк протягом 6 років проводить програму фінансової грамотності для школярів по всій Україні.

Програма включає безкоштовні уроки, розроблені педагогами спільно з фахівцями банку з метою пояснити сучасним дітям, як правильно планувати свій бюджет, заробляти, реалізовувати максимум можливостей і не робити фінансових помилок, будучи дорослими. Плани уроків складені з урахуванням віку слухачів.

Лекторами виступають співробітники відділень і точок продажів регіональної мережі Platinum Bank, які знаходяться переважно в невеликих містах, що дозволяє провести уроки навіть у найвіддаленіших куточках України.

«За даними глобального звіту рейтингового агентства Standard & Poor's і Глобального центру дослідження фінансової грамотності, рівень освіченості українців у цій сфері становить 28% дорослого населення, що свідчить про відсутність елементарних фінансових знань. Проводячи наші уроки, ми прагнемо підвищити фінансову безпеку і культуру молоді. Важливо пам'ятати про те, що сьогоднішні діти вже незабаром стануть повноправними учасниками фінансового ринку, тому починати навчання фінансової грамотності обов'язково потрібно вже в шкільному віці», − каже Ірина Дяченко, менеджер по роботі КСВ Platinum Bank.

Так, 22 листопада 2016 року співробітники нашого банку прочитали лекцію з фінансової грамотності для десятикласників Дарницького району м. Києва. Учні не тільки познайомилися з теорією, а й змогли закріпити отримані знання на практиці. Діти настільки активно захопилися процесом, що запропонували свої варіанти вирішення проблеми фінансової неграмотності.

З 2010 року в наших уроках взяли участь понад 55 тисяч дітей з усіх куточків України. Якщо ви хочете організувати проведення уроків фінансової грамотності Platimum Bank у певній школі, надсилайте листа на email: [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Platinum Bank проведе уроки фінансової грамотності для українських школярів
30 листопад, 2016, 14:30