Романюк каже, що законно посприяв «спеціальній» пенсії для Горгута

Романюк каже, що законно посприяв «спеціальній» пенсії для Горгута
Міський голова Микола Романюк заявив, що законно подав клопотання до ОДА для надання доплати 25% прожиткового мінімуму одному із керівників Волинської облспоживспілки Володимиру Горгуту.

Про це йшлося під час сесії міської ради 30 листопада.

За словами міського голови, він щодня підписує 5-10 таких клопотань. Проте Романюк заявив, що розуміє, чому Горгута виділяють із цього списку «спецпенсіонерів».

Нагадаємо, активіст «Народного контролю» Михайло Шелеп після перемоги у суді отримав від облдержадміністрації інформацію про осіб, яким встановили надбавки до пенсій за особливі заслуги. Більшість отримувачів - це "матері-героїні" або особи, які втратили чоловіка або дружину, нагороджених державними відзнаками. Щоправда є тут і відомі громаді люди. Наприклад, перший заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут та голова Волинської обласної організації НСЖУ Михайло Савчак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
комсомолець комсомольця бачить здалека...
Відповісти
Аякже, законно! Вони з Горгутом давні друзі,ще з часів роботи в комсомолі. Горгут є в числі засновників багатьох ринків в області,в т.ч. Завокзального та Центрального в Луцьку.У нього зарплата в межах 25-30 тис. грн.( це лише офіційна) Але все мало! Недарма кажуть- людській жадобі немає меж.http://nashigroshi.org/2015/12/24/komu-nalezhat-rynky-lutska/
Відповісти
Останні новини
Романюк каже, що законно посприяв «спеціальній» пенсії для Горгута
30 листопад, 2016, 14:44