Луцькі депутати дадуть 300 тисяч «Волиньбаскету»

Луцькі депутати дадуть 300 тисяч «Волиньбаскету»
Депутати Луцької міської ради підтримали виділення 300 тисяч гривень на підтримку баскетбольного клубу «Волиньбаскет» із бюджету розвитку.

Таке рішення прийняли лише з третьої спроби під час сесії міської ради у середу, 30 листопада.

За словами міського голови Микола Романка, це приватний клуб, а його бюджет – 2,148 мільйона, тому 300 тисяч «погоди не зроблять». Натомість депутат Павло Данильчук наголосив, що «Волиньбаскет» – це імідж міста та команда, на яку рівняється молодь. У підсумку 25 депутатів таки підтримали виділення коштів.

Також депутати підтримали виділення 700 000 гривень субвенції з державного бюджету на відновлення гідрологічного режиму, санітарного стану та очищення від дерев русла річки Сапалаївки від вулиці Теремнівської до вулиці Ніла Хасевича, а також на надання субвенції бюджету Волинської області для будівництва школи та дитячого садка в 55-му мікрорайоні – 4,3 мільйона.

Для ГФ з ОГП «Самооборона Волині» для придбання пального – 20 000 гривень.

На встановлення пам’ятника Мельничуку Віктору Миколайовичу – померлому мобілізованому учаснику АТО – 20 500 гривень.

На ремонт дорожнього покриття на ділянці від вулиці Наливайка Луцька до вулиці Богуна села Прилуцьке – 70 000 гривень, та на придбання медичного обладнання та ліків для ФАП Прилуцького – 45 000 гривень.

На капітальний ремонт турнікетного огородження шляхопроводу по вулиці Рівненській – 300 000 гривень, на реконструкцію мереж ілюмінації міста – 620 000 гривень.

Детальніше про всі зміни до бюджету читайте тут http://www.lutskrada.gov.ua/prescription/pro-vnesennya-zmin-do-rishennya-miskoyi-rady-vid-15012016-no-2101-pro-byudzhet-mista-7

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.