У Нововолинську «накрили» наркоточку, – ЗМІ

У Нововолинську «накрили» наркоточку, – ЗМІ
У Нововолинську правоохоронці провели обшуки в «наркоточці».

Зокрема заходи відбулися 29 листопада, – пише Буг.

За інформацією видання, начальник Нововолинського відділку поліції Василь Лесь коментувати ситуацію відмовився.

За словами свідків, 29 листопада близько 12:00 у бараці, де живуть наркодилери, провели масштабні обшуки. Правоохоронці з автоматами та в бронежилетах оточили будинок та розбили вікна. Учасників обшуків було прибуло близько 25-ти, вони приїхали на 7 автомобілях.

«Машини приїхали в годині дванадцятій, до сьомої вечора стояли точно. Коли торговців брали, підходив до хлопців, питав. Сказали, що вже, напевне, кінець», – прокоментував один зі свідків події.

«Вони збували наркоту, нікого не боялися. І так до вчорашнього дня.Наркотики продають дочка і зять власниці помешкання. Донька навіть коли вагітною була, то ходила до берези наркотики продавати. Люди питали: «Ти не боїшся?» Вона казала : «Мені все одно. Я за місяць однокімнатну квартиру купила». І в тій квартирі її «бомбанули» самі ж наркомани. Я ходжу з «шуфлею» і щіткою, прибираю ті шприци, бо 25 дітей на нашій вулиці живе. Як тепло, то не дивляться, бігають босенькі. А дід ходить і підбирає шприци в крові. Ганяю наркоманів, повбивав би їх! Воно ж наколене, очі – скляні. Молоді, якби ви бачили, які молоді! Одного разу, о третій годині ночі, відкриваю двері гаража, а там машина стоїть. Я взяв топорище, відкриваю двері машини – три дівчини і три хлопці. За одним біг аж до стовпа, та не догнав. Коляться біля мене. Вівчарка гавкала – вони її отруїли. І сусідську собаку теж. Так у мене хоча б стара була, а сусідській – 6 місяців», – розповідає житель вулиці та колишній правоохоронець Володимир Климюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Новіку без змін
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську «накрили» наркоточку, – ЗМІ
30 листопад, 2016, 17:54