Це надуманий конфлікт, - прес-секретар луцьких патрульних про ситуацію з журналісткою

Це надуманий конфлікт, - прес-секретар луцьких патрульних про ситуацію з журналісткою
Прес-секретар Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук опублікувала відео спілкування журналістів із начальником структурного підрозділу Олександром Вовченком.

Так, журналістка Наталка Поліщук звинувачує патрульну поліцію в перевищенні службових обов’язків. Нагадаємо, що 28 листопада журналістка переходила дорогу у невстановленому місці. Вона відмовилася пред’явити документи, тож поліцейські доставили її у міськвідділ, щоб встановити особу.

«30 листопада журналісти без попередження прибули в УПП у м. Луцьку та повідомили, що приїхали «взяти коментар у начальника про дотримання ПДР». Розмову обіцяли показати в новинах о 21:30, однак сюжету так і не дочекались, хоча в анонсі новин сюжет був. Фрагмент спілкування - є на відео, сподіваємось на об'єктивність усіх сторін надуманого «конфлікту» (це, звісно, жарт). Два дні я від себе особисто нічого про це не писала і не говорила, бо ж професія - то святе. Тепер - звертайтесь, бо це - перегини в усі боки, буде про що студентам розповідати», - йдеться у дописі Бузулук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда, оце так роздули скандал міжнародного масштабу.

Порушила то будь людиною, заплати той копійчаний штраф, а то бикує, матюкає всіх. Це що за поведінка?
Відповісти
який техпаспорт на автомобіль?
Відповісти
гінекологи видають "техпаспорт" на "машинку"?
Відповісти
Оля Бузулук дуже красива, а все решта - суєта.
Відповісти
В чому проблема?
По-перше, не ходи поперек дороги, як кобила в селі.
По-друге, у випадку відсутності у тебе документів , що посвідчують твою особу та вчинення тобою адмінправопорушення, то тебе мають право доставити у відділення поліції щоб посвідчити твою особу.
Висновок: 1. Скористалась своїм службовим становищем ти, а копи все зробили правильно. 2. Наступного разу напиши величезну статтю як правильно переходити дорогу, буде наука тобі і таким як ти.
Відповісти
Це не журналісти, це базарні тітки.
Журналіст задає питання, вислуховує, задає уточнючі питання, вислуховує, але не вступає в суперечку - він має тактовно отримати інформацію, яку, переосмисливши, може прокоментувати виклавши власне бачення.
На відео відбувається звичайний срач, як на базарі, збичайної невихованої жінки, що бачить себе "королевою недоторканою".
Якщо ви прийшли з претензіями - ви прийшли не інтерв"ю брати, а виясняти відносини.
При цьому, треба виясняти стосовно себе, чи законно, чи правильно, чим керувались, відкрити відповідний закон, пересвідчитись чи дійсно так, а вже потім щось клеїти про інших.
Спочатку треба побачити слона в себе в хаті, перш ніж тикати на муху у вікні сусіда.
п.с. журналістикою від вас і не пахне, примітивщина і скудоуміє.
Відповісти
...і це не побрите чудо в футболці називає себе првоохоронцем?
Відповісти
Ці жіночки навіть не стидаються, що можуть виглядати безграмотними та невихованими. ЖАХ,а не журналістика.
Відповісти
Відповідь копа коректна та чітка,що хотіли вияснити дві Ко.? БЕ МЕ, а можнна приїхати другим разом?,деригент а не кореснондент.
Відповісти
Треба мабуть Авакову це відео у фейсбук скинути, нехай подивиться яка прозора нова поліція і як прес секретарі роблять скандали з візиту журналістів. У Києві пресслужби ніколи не дозволять собі отак ставитись до журналістів. Перегнула палку Бузулук і сама того не розуміє а ще й напроказ виставляє. Невже не було кращого менш конфліктного претендента на цю посаду?
Відповісти
Сиджу на сесії обласної ради. Палиця мабуть теж подивився оце відео і оцінив старання Бузулук. Укроп просять відставки Шпиги. Нехай їй і подякує.
Відповісти
А тепер поясніть, чим різниться поведінка журналістки Поліщук і прес-секретарки Бузулук? Яке їхало, таке здибало. Як кажуть, людину з села вивести можна...
Відповісти
Нажаль, що журналісти, що поліція В ЛУЦЬКУ одним словом-ЖАХ!!!
Відповісти
Якщо не знаєш ПДР і порушуєш їх, то їди з подругами до начальника поліції; якщо безграмотна і вживаєш нецензурні слова, то йди до ректора ВДУ; якщо болить голова і не знаєш як пити Аналгін, то до головного лікаря міста.....і ще є люди які її підтримують :))
Відповісти
Поліція у нас, звісно, не на найкращому рівні, але ці тупі журналістки - о, Боже, хто їх вчив? Безграмотні, кидаються у вічі, ще й п"яні дорогу переходять у невстановленому місці.
Відповісти
Останні новини
Луцьк в Instagram
01 грудень, 2016, 06:14
Трамп йде з бізнесу
01 грудень, 2016, 05:30
Це надуманий конфлікт, - прес-секретар луцьких патрульних про ситуацію з журналісткою
01 грудень, 2016, 04:20
У Луцьку руйнується міст
01 грудень, 2016, 02:13