Мер Луцька просить «мобілізуватися» проти снігу

Мер Луцька просить «мобілізуватися» проти снігу
Луцький міський голова Микола Романюк просить усі служби та лучан підготуватися до сильних снігопадів, які передають на наступну ніч у місті.

Про це він розповів 1 грудня під час сесії Луцькради.

За словами градоначальника, буквально у перерві сесії він спілкувався із керівником гідрометеослужби. Той повідомив, що уночі на Волині лютуватимуть вітри та буде сильний снігопад, адже насувається циклон. Від завтра очікують зниження температури до -8 -10 градусів за Цельсієм.

«За інформацією гідрометеоцентру це не омине й місто Луцьк, зачепить переважну частину», – зауважив мер. Тому він попросив максимально мобілізуватися комунальникам, а бюджетні заклади закликав бути готовими боротися зі снігом.

Нагадав Романюк і про те, що приватні підприємці мають очистити сніг на 15 метрів біля своїх закладів. Романюк повідомив, що сьогодні о 14 годині його перший заступник Тарас Яковлев збиратиме представників відповідальних служб, а завтра відбудуться збори освітян через екстремальну погоду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В доШибинские времена проблем с уборкой снега не было. Не ждали пока растанет снег(особенно на центральных улицах). Сейчас сложнее: в прогноз погоды начальники не заглядывают, посовещаться нужно, тендер провести.....да и отсутствие спецтехники сказывается
Відповісти
а Валік буде? не заважало б синочку романюка трохи целюліту зігнати
Відповісти
Ти щось риби а не збирай кого не потрібно. Сиротинську з "навчання" поклич, починай чистити перехід, який ви перенесли до Салюта. І не дивуйся що сніг в зимку йде.
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька просить «мобілізуватися» проти снігу
01 грудень, 2016, 12:08