«Стань щасливішим - поділись добром!»: акція в луцькій аптеці

«Стань щасливішим - поділись добром!»: акція в луцькій аптеці
Напередодні свят хочеться добра і щастя. Бути щасливим - це перш за все бути здоровим. Майже третина українців, старших 60 років, не можуть купити собі потрібних ліків через брак коштів.

Зробіть своє свято теплішим - подаруйте можливість отримати безкоштовно ліки чи вітаміни тим, хто цього потребує, - закликають організатори.

Аптека на Волі, 14 - це більше, ніж просто аптека. Тут не лише продають ліки, тут діляться добром та турботою і пропонують це зробити всім небайдужим. В аптеці розпочинається акція "Підвішені ліки". Всі чули про "підвішену каву" - коли, купуючи напій собі, платиш за дві, і хтось, кому це потрібно, отримає його безкоштовно.

Такий же самий принцип з ліками - купуючи в аптеці на Волі, 14 щось собі, ви можете у спеціальному кошику лишити ліки, яких найчастіше потребують, скажімо, літні люди (фармацевт вам підкаже, що саме), або щось на свій розсуд.

Опісля, спільно з спеціалістами департаменту соціальної політики Луцької міськради, ліки завезуть в домівки тих, хто їх потребує. А звіти про це будуть опубліковані в медіа.

Незначна сума для вас комусь стане підмогою і приводом вірити в добро - адже свята, це час, коли відкриваються серця, - кажуть організатри.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Стань щасливішим - поділись добром!»: акція в луцькій аптеці
05 грудень, 2016, 12:09