Ні в які ворота не лізе те, що ви хочете зробити – Романюк про забудовника з Києва

Ні в які ворота не лізе те, що ви хочете зробити – Романюк про забудовника з Києва
Депутати Луцькради зняли з прозгляду сесії питання щодо надання приватному підприємству «КИЙ-Х» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Лесі Українки, 19а.

Йдеться про земельну ділянку площею 0, 0112 га планують збудувати торгово-офісний центр. Тож представник фірми Ярослава Поліщук представила на розгляд сесії макет будівлі. Проте депутатів не вдовольнила лише «картинка».

Секретар міськради Юлія Вусенко нагадала, що депутати вже не вперше не хочуть голосувати за надання права оренди, оскільки в об’єкт «нічого не вкладено» і не змінено. Натомість на попередніх сесіях представнику компанії не раз озвучували зауваги, проте ніхто не береться за їх виправлення.

На попередній сесії Поліщук обіцяла представити план того, які кошти вкладуть в об’єкт, натомість депутати побачили знову тільки картинку. «У вас два варіанти – перекрити вікна мешканцям сусідніх будинків або виселити мешканців», – зауважила Юлія Вусенко.

Поліщук натомість зазначила, що мешканцям пропонуватимуть отримати інше житло. Вусенко відповіла, що якби сьогодні прийшли із узгодженою позицією мешканців, все було б інакше.

Депутат Ігор Поліщук додав, що ця частина вулиці Лесі Українки знаходиться в межах зони історичного ареалу. Окрім того, будівля створить незручності для інших будинків, оскільки немає під’їзду та парковки.

«Ні в які ворота не лізе те, що ви хочете у Старому місті зробити», – зазначив і міський голова Микола Романюк. Депутат Наталія Бунда зазначила, що підхід до справи представників компанії не надто серйозний, а лучани особливу увагу приділяють своїй центральні пішохідній вулиці.

Зрештою, депутати домовилися поки нічого не вирішувати щодо надання права оренди ділянки для центру, тож питання зняли з розгляду порядку денного. Представникам підприємства «КИЙ-Х» депутати порадили серйозніше підійти до питання та вивчення зауважень, якщо вони мають бажання вести свою діяльність на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутати Луцькради зняли з порядку денного сесії міськради питання щодо надання приватному підприємству «ХУЙ-К» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Лесі Українки, 19а.
Відповісти
Напевне, вперше тз Романюком погоджуюся...Нащо там щось змінювати?Навіть думати про таке зась!
Відповісти
Такими словами романюк пояснив представнику - помаж щоб у ворота влізти.
Відповісти
Будують всяку херню на вулиці пішохідній, що вже не пройти і не продихнути, дітей страшно випустити
Відповісти
Просто не зійшлись в ціні.
А людей дійсно можна переселити в Гаразджу, Брище або на Гнідавське болото, *елітних* місць для народа в нас багато
Відповісти
Останні новини
Ні в які ворота не лізе те, що ви хочете зробити – Романюк про забудовника з Києва
01 грудень, 2016, 15:56