З’явилося відео аварії на Набережній: під колесами ледь не опинився чоловік із двома дітьми

З’явилося відео аварії на Набережній: під колесами ледь не опинився чоловік із двома дітьми
У мережі з’явилося відео аварії, яка трапилася поблизу пішохідного переходу на вулиці Набережній у Луцьку.

Ролик опублікувало видання 0332.ua.

З відео видно, що чоловік із візком та ще однією дитиною намагається перейти дорогу – очікує на переході. Жовте Renault спиняється пропустити пішоходів. Натомість BMW на швидкості «підлітає» до переходу і «гальмує» в дерево.

Пішоходів ледь не зачепили уламки машини.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жесть блін, тупо немає слів. в такі моменти задаюся питанням: що в голові у того водія БМВ? НУ чим він думає на дорозі у місті? Ну чому на відео, увесь потік автомобілів рухається помалу (і на зустрічній смузі), обережно, але мусить знайтися якийсь мудак, якому байдуже на лід, погоду, швидкісне обмеження і т.д.. Не будь дерева - страшно уявити що було би.
Відповісти
А всі йому так кінулись життя спасати що капец....
Відповісти
Наслідки перевищення швидкості та неуважності на дорозі завжди сумні...Ось живий приклад.....водій травмований...Батько і дитина в шоковому стані...Водія лишити водійських прав....Тільки от дитині психіку не відновиш...Вона втратила рідного батька в ДТП 5 років тому....А сьогодні таке((((((Не знаю навіть як буде спати.....((((
Відповісти
Цей перехід і ще один на Карпенка-Карого біля порт Сіті є небезпечні. Причина в облаштуванні пішохідної зони на тротуарі в першому випадку дерево перекриває огляд і пішохід з'являється миттєво, а біля порта рекламний щит на розділовій.
Крім того, нічне освітлення переходів: чому не підсвічуються темні зони біля тротуарів? Адже саме тоді пропускають водії пішоходів, а не по центру дороги.
Відповісти
Шановна влада Луцька! Скільки Вам, потрібно ще жертв на цьому зловісному переході, щоб поставити світлофор чи лежачий поліцейський??????
Відповісти
Лежачий поліцейський в самий раз, тому що навіть на світлофорі не всі водії бажають спинятись, є унікали, а на поліцейському разок пролетить, попаде на викатку дисків, ймовірно на шарову опору, або декілька, ну і багато іншого по підвісці. Навіть на швидкості і піддоном можна зачепитись. Після цього, любий, або іншою дорогою поїде, або все ж таки почне дотримуватись правил в тому місці де попав на "лаве".
Відповісти
Не виправдовую водія ніяк, він винен тільки в тому що швидко рухався,він свідомо вивернув в дерево, заплатив своїм авто за помилку. Тепер подивившись відео зрозуміло що батько тих дітей повний неадекват, спочатку вийшов з коляскою на дорогу, потім вернувся, коли не було машин він б... не переходив вулицю, як тільки появились почав знову переходити, треба ще пішоходів вчити що свій зад легше зупинити ніж машину бо на могильній плиті залишиться напис "Він був Правий". Повторюю ще раз-водія не виправдовую, за все треба платити
Відповісти
Дуже холоднокровні люди не думають про життя інших,а завтра можуть потребувати допомоги від інших.
Відповісти
Останні новини
З’явилося відео аварії на Набережній: під колесами ледь не опинився чоловік із двома дітьми
01 грудень, 2016, 16:47